ASUS X570-P anakartın BIOS yazılımı internet üzerinden nasıl güncellenir?

fk_Ryzen

Hectopat
Daha fazla  
Eskiden ASUS anakartlarda "EZ Flash" bölümünde internetten de BIOS güncelleme yapabiliyorduk, bu durum kalktı mı?

Bende böyle bir seçenek görünmüyor artık. En son 2020'de güncellemişim BIOS'u.

Hayır. EZ Flash kalkmadı gözükmesi lazım eğer BIOS fotoğraf atarsan yardımcı olabilirim

Dosya Ekleri

• 7124DCB9-1C8B-4136-9563-C5C543813716.jpeg
    172,2 KB · Görüntüleme: 46
  • image.jpg
    239,3 KB · Görüntüleme: 47
  • image.jpg
    184,8 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
sanırsam internet üzerinden de bi sıkımtı var ama usb niz var ise PRIME X570-P|Anakart|ASUS Türkiye
burdan dosyayı indirin ve usb içindeki dosyaları usb ye çıkarın ardından ez flash bölmesinden usb yi seçip halledebilirsiniz

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şu an baktım flash ile güncellemek istediğimde onu bile göremiyorum default ayarlara çevirdim ancak halen görünmüyor flash.
sizi otomatik flash bölmesine atıyor yanlış görmediysem çünkü bu bölme usb yi seçince geliyor

Flash ile güncelleme yaptım FAT32 seçeneğim yoktu NFS ile başlayanı seçtim. 1 kez res attıktan sonra yükledi şu an güncel görünüyor.

Yanlış bir şey yapsam hata verirdi sanırım, ilk resette F1 ile başlatmamı istedi benden, eski görsellerde 2802 görğnen versiyonum şu an 4408 görünüyor her şey doğru sanırım.

Ama hala Online BIOS Update seçeneği yok.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    185,8 KB · Görüntüleme: 46
şuanlık bi sıkıntı yok gibi gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…