Hayır. EZ Flash kalkmadı gözükmesi lazım eğer BIOS fotoğraf atarsan yardımcı olabilirim.
Hayır. EZ Flash kalkmadı gözükmesi lazım eğer BIOS fotoğraf atarsan yardımcı olabilirim.
sanırsam internet üzerinden de bi sıkımtı var ama usb niz var ise PRIME X570-P|Anakart|ASUS TürkiyeYardımcı olursanız çok sevinirim.
sizi otomatik flash bölmesine atıyor yanlış görmediysem çünkü bu bölme usb yi seçince geliyorYardımcı olursanız çok sevinirim.
Şu an baktım flash ile güncellemek istediğimde onu bile göremiyorum default ayarlara çevirdim ancak halen görünmüyor flash.
Sanırsam internet üzerinden de bir sıkımtı var ama USB niz var ise PRIME X570-P|Anakart|ASUS Türkiye
Buradan dosyayı indirin ve USB içindeki dosyaları USB'ye çıkarın ardından EZ Flash bölmesinden USB'yi seçip halledebilirsiniz.
Sizi otomatik flash bölmesine atıyor yanlış görmediysem çünkü bu bölme USB'yi seçince geliyor.
şuanlık bi sıkıntı yok gibi gözüküyorFlash ile güncelleme yaptım FAT32 seçeneğim yoktu NFS ile başlayanı seçtim. 1 kez res attıktan sonra yükledi şu an güncel görünüyor.
Yanlış bir şey yapsam hata verirdi sanırım, ilk resette F1 ile başlatmamı istedi benden, eski görsellerde 2802 görğnen versiyonum şu an 4408 görünüyor her şey doğru sanırım.
Ama hala Online BIOS Update seçeneği yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.