Asus X99 Deluxe Serisi Problemli mi?

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar daha önce de konu açmıştım. Kingston Hyperx Predator 3000Mhz ramlerim bir türlü Xmp aktif ederek 3000Mhz'de çalışmıyordu. Anakartımı ve RAM'lerimi servisie gönderdim ve hem RAM'ler hem de anakart arızalı çıktı ve aynısı ile değiştirdiler.
Pazartesi günü gittim sıfır anakartımı aldım. Sistemi yeniden kurdum ve format attım. Fakat format esnasında bilgisayar yeniden başlamıyordu. Pek önemsemedim fişini çıkarıp taktım falan bir şekilde format attım. :)
Sıra geldi sürücüleri kurmaya ve yine yeniden başlaması gereken yerde kapanıyor ama açılmıyordu. Anladım ki bir problem var. Kapandıktan sonra ya elektrik fişini çekiyorum ya da güç kaynağını kapa aç yapıyorum. Sonrasında açılıyor.
Problem güç kaynağında değil çünkü işlemciye giden 8 pin kabloyu çıkardım taktım yine açıldı. Eğer güç kaynağında olsa açılmazdı. Bütün kabloları çıkardım taktım sonuç yine aynı hüsran. :(
Anakartın üzerindeki açma kapama ve reset tuşu da, aynı şekilde gücü kesmeden çalışmıyor.
Mesela sistem çalışırken reset tuşuna basıyorum. Sistem kapanıyor ama açılmıyor. Gücü kesiyorum ve açma tuşuna basıyorum açılıyor.
Biraz uzun oldu kusuruma bakmayınız.
Artık ciddi ciddi Asus almamayı ve aldırtmamayı düşünüyorum. Gerçi ekran kartım, modemim ve anakartım Asus.:)
@BilgisayarKurdu

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı