Asus X99-E WS 3.1 ThunderBolt ExII Tanımama Sorunu

powersound

Hectopat
Merhabalar.

Asus X99-E WS 3.1 anakartıma Asus Thunderbolt EXII/Dual kartı taktım. Slot 2'yı BIOS ayarlarından x4'e aldım ve bu slota taktım. Wındows 7 işletim sistemime driveri install ettim ama sistemde kartı maalesef görmedi. Bu arada kartın TB header kablosu bağlı. Ayrıca BIOS'ta thunderbolt ayar sayfası da açık. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle işletim sistemini Windows 10'a yükselterek başlayalım.

Öncelikle işlemcim i7 5960X ayrıca ekran kartı Asus GTX 680 ilk slotta takılı. Aygıt yöneticisinin altında malesef görmüyor. Windows 7 donanımsal bazda görmüyor. Kartın arızalı oldugundan şüphelniyorum.Win 10 kurmayı denemedim. En kısa zamanda kurup bilgi vereceğim.

Merhabalar

Öncelikle kartı değiştirdim. Bios Güncelemesi yaptım. Sonuç değişmedi BIOS'ta Thunderbolt sekmesi açılıyor ayarlar görünüyor Windows 7 donanımda görmüyor.

Yok win 7 ile eski kart arızalıymış. Yeni kart taktım. Driverını kurdum. Mutlaka Karta bir adet TB device bağlı olması gerekıyormus. Yoksa ilk kurulumda device listte çıkmıyor driverı kursanız bile.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı