Asus XA02 ROG STRIX SCOPE Cherry MX Red vs ASUS TUF Gaming K7 Optik

erenyilmaz29

Hectopat
Selamlar,
Asus XA02 ROG STRIX SCOPE Cherry MX Red klavyeyi almak istiyorum fakat araştırma yaparken ASUS TUF Gaming K7 Optik klavyeye denk geldim. Sizce hangisini almalıyım, öneriniz ne olur? İki klavyeninde de kendine has özellikleri var, çok kararsız kaldım.

Eğer gerçekten o kadar para vereceksen Razer Huntsman Elite, Apex 7, G413 veya dediğin gibi ROG STRIX SCOPE alırdım ama bana kalırsa Strix çok güzel duruyor.

Sistemin RGB ışıklandırmasında uyumlu olması açısından Asus model seçme kararı verdim. apex 7 de gönlümü çalmıyor değil ama ışıklandırması abartı gibi geliyor ve daha küçük bir model istiyorum sanırım

Şuan indirimle beraber 800 lira ben de inceledikten sonra baya ilgimi çekti klavye, siz memnun musunuz? Bununla birlikte aklımda k68 var ama bilmiyorum.
Genel olarak Corsair'in klavye tasarımlarını sevmiyorum. Kaba ve gereksiz yer kaplıyor. Kullandığım klavyeden de gayet memnunum. Herhangi bir sorun veya sıkıntı yaşamadım. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı