Steam Escape from Tarkov 15 dolar

• Konuyu başlatan Hiroo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 599
Her oyuna girdiğimizde pubg gibi sıfırdan mı başlıyoruz ? Oyunu az çok biliyorum ama hiç bir fikrim yok :/ maalesef , 15 dolarlik versiyonunda harita vs .ler mi kısıtlı arma 3 ana oyun gibi ( kusura bakmayın her örneği başka oyunlardan vermek zorunda kaldım) ya da ets 2 gibi mi umarım anlatabiliyorumdur , oyunda amacımız ne ? Hayatta kalma unsurları, açlık vs var videolarında gördüm,oyunu bir oyuna benzetecek olsak hangi oyuna benziyor? Karar veremedim kafamda oturmadı bir türlü :)
Hayır sıfırdan başlamıyoruz sadece o an yanına aldığın eşyalarla başlıyorsun yani yanına ak aldıysan ak ile m4 aldıysan m4 ile düşünebilirsin. Maçtan çıkınca ölmez isen sağ çıkarsan senle birlikle aldıkların yani lootların senle birlikte gelir. Haritalar kısıtlı değil stash yani envanterin küçük 15 dolarlık versiyonda ve Traderlarla aran daha iyi oluyor buda çok önemli. Oyundaki amaç maça gir lootunu yap sağ çık maçtan ayrıl.
Açıkça yıllardır oynamama rağmen oyunu fazla tavsiye etmem çünkü oyunda mesai harcattırıyor bildiğimiz. Bu tarz oyunlar hiç oynamadıysan ilk olarak arena breakout tavsiye ederim. Ücretsiz ve eft nin basitleştirilmiş versiyonu diyebilirim herşey anlaşılır biçimde dizayn edilmiş.

Hayır sıfırdan başlamıyoruz sadece o an yanına aldığın eşyalarla başlıyorsun yani yanına ak aldıysan ak ile M4 aldıysan M4 ile düşünebilirsin. Maçtan çıkınca ölmez isen sağ çıkarsan senle birlikle aldıkların yani lootların senle birlikte gelir. Haritalar kısıtlı değil stash yani envanterin küçük 15 dolarlık versiyonda ve traderlarla aran daha iyi oluyor bu da çok önemli. Oyundaki amaç maça gir lootunu yap sağ çık maçtan ayrıl.
Açıkça yıllardır oynamama rağmen oyunu fazla tavsiye etmem çünkü oyunda mesai harcattırıyor bildiğimiz. Bu tarz oyunlar hiç oynamadıysan ilk olarak arena breakout tavsiye ederim. Ücretsiz ve EFT'nin basitleştirilmiş versiyonu diyebilirim her şey anlaşılır biçimde dizayn edilmiş.

33 dolarlık sürüme param yetmiyor, 23 dolarlık sürümde keyif alır mıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı