Hocam öncelikle bir yanlış anlaşılma olmuş. Bendeki kulaklık Game Zero değil Game One. Aralarındaki fark, Game One modelinin açık akustik olması. Geri kalan bütün teknik özellikleri aynı olsa da bu durumun özellikle kulaklık amplifikatörü kullanıldığında çok fark ettiği söyleniyor. Yani benim yaşadığım deneyimin aynısını siz o kulaklıkla yaşayamayabilirsiniz.
Bunun dışında evet, biraz pahalı gelebilir ama ses konusunda çok titizseniz kesinlikle değer. Fakat 1200 liradan daha ucuza alınabilir. Yılbaşı indirimlerinde 800 liranın altına düşmüştü. Hatta o zaman alamadım diye üzülmüştüm. Geçen haftalarda bir indirim daha oldu ve yine 800 liraya düştü. Bu sefer kaçırmadım.
GSX 1000 ile 1200 arasındaki tek fark, 1200 modelinin diğer 1200'ler ile kablolarla bağlanarak tabiri caizse bir kulaklık ağı oluşturmanızı sağlayabilmesi. Bu da arkadaşlarınızla oyun oynamak için bir araya geldiğinizde discord, teamspeak gibi uygulamalara gerek kalmadan aynı platform üzerinden iletişim kurabilmenizi sağlıyor. Tabi, tanıdığınız kaç kişinin GSX 1200'ü olacak orası da ayrı konu
.