Asus Xonar U5 mi, HyperX Cloud 2 mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar, iki seçenek arasında çok arada kaldım. Sizden yardım almak istedim. Elimde şu anda bir hediye olarak edindiğim Plantronics'in yeni çıkan RIG 500 modeli var. Müzik ve oyunda sese önem veriyorum bu yüzden ses için 300 TL 'lik bütçem var.

Size sormak istediğim sizce Plantronics RIG 500'e Asus Xonar U5 ses kartı mı satın almalıyım yoksa indirim kodu ile HyperX Cloud 2 mi satın almalıyım ?

Kullanan kişiler ses kartının, onboard ses kartına göre iyi bir kulaklıkta çok farkettiğini söylüyorlar. Önemli olan şey, ya o kadar farkediyor mu parasının hakkını verir mi ? Kullanan veya bilgi sahibi olan varsa ve yorum yapabilirse sevinirim.

Son düzenleme:
HyperX Cloud 2 ses kalitesi olarak Platronics'den çok farklı olmayacaktır. Tavsiyem mümkünse Xonar U7, değilse de U5 alman yönünde. İllaha kulaklığını değiştirmek istiyorsan da Audio Technica AD500X ve Sennheiser HD518'e bir göz atabilirsin.

HyperX Cloud 2 ses kalitesi olarak Platronics'den çok farklı olmayacaktır. Tavsiyem mümkünse Xonar U7, değilse de U5 alman yönünde. İllaha kulaklığını değiştirmek istiyorsan da Audio Technica AD500X ve Sennheiser HD518'e bir göz atabilirsin.
Teşekkürler. Aslında merak ettiğim konu ses kartının gayet iyi bir fark yaratıp yaratmayacağı konusu. Çünkü RIG 500'ün ergonomisini beğendim. Yanına ses kartı almayı düşünüyorum. HyperX Cloud 2 'yi deneyimlemedim ama ''Hi-Fi bir kulaklık'', ''parasına göre üst düzey ses veriyor'' gibi yorumları okuduğum için yazdım.

Hi-Fi bir kulaklık diye yorum atanlar acaba odyofillerin tavsiye ettikleri kulaklıklardan kullanmışlar mı çok merak ediyorum. Oyuncu kulaklıkları gözlemlerime göre olmaları gerekenden çok yüksek değerlere satılıyorlar.
Ses kartı konusuna gelince; ses kartı alman anakartına entegre olan ses kartın pek iyi değilse dağlar kadar fark eder. Kulaklığın iyiyse bu farkı daha iyi anlarsın. Ayrıca Xonar ses kartının alternatifleri olarak daha taşınabilir olan bir ürün daha tavsiye edeceğim, Fiio E07K. Bu ürünü telefonunla da kullanabileceğinden belki daha çok işini görebilir, ses kartıyla aynı özelliklere sahip bir alet diyebiliriz.

Hi-Fi bir kulaklık diye yorum atanlar acaba odyofillerin tavsiye ettikleri kulaklıklardan kullanmışlar mı çok merak ediyorum. Oyuncu kulaklıkları gözlemlerime göre olmaları gerekenden çok yüksek değerlere satılıyorlar.
Ses kartı konusuna gelince; ses kartı alman anakartına entegre olan ses kartın pek iyi değilse dağlar kadar fark eder. Kulaklığın iyiyse bu farkı daha iyi anlarsın. Ayrıca Xonar ses kartının alternatifleri olarak daha taşınabilir olan bir ürün daha tavsiye edeceğim, Fiio E07K. Bu ürünü telefonunla da kullanabileceğinden belki daha çok işini görebilir, ses kartıyla aynı özelliklere sahip bir alet diyebiliriz.

Verdiğin bilgiler için teşekkürler. Hem araştırmam hem de senin söylediklerinden yola çıkarak ses kartı, iyi bir kulaklığın ses kalitesini oldukça etkiliyormuş. Sadece pc'de kullanma amacım olduğu için bütçemi artırıp Asus Xonar U7 almayı planladım.

++

Extra konu açmadan kısa ve öz bir cevap isteyeyim ben de. :) Asus Rog B450F 2 Anakartım var ve Supreme FX ses yongası da sahip. Creative Sound Blaster X3 veya Asus Xonar U5 düşünüyorum. Steel Series Arctis 1 kulaklık ile kullanıyorum (Kullanacağım). Sizce bu yükseltmeye gerek var mı? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı