Asus Z170-A BIOS Güncellemesi

CrossBench

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Asus Z170-A anakartıma BIOS güncellemesi yapmak istiyorum. Sebebi GTA 4'ü oynamak için. Araştırma yaptım biraz. Anakartı güncellemek gerekiyormuş sanırım. Bilgi edindiğim konu bu (2 sayfa var) A required security module cannot be activated. This program cannot be executed (8016).
(Oyun için aldığım hata resmi aşağıda mevcut)

Şimdi ben anakartımın BIOS'unu güncelleyeceğim fakat sitede bulduğum dosyalardan hangisini yükleyeceğimi bilemedim. 9 tane dosya vardı. Z170-A - Destek
Belki yanlış anakartada bakmış olabilirim. :)

Ben de AIDA64'ten aldığım görüntü ile BIOS'tan aldığım görüntüyü de aşağıya ekledim. BIOS sürümü de resimde mevcut. Hangi dosyaları indirmem gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Ek olarak GTA 4'te aldığım hata konusunda da bir bilginiz var mı? Doğru mu anlamışım ben sorunu? Yoksa başka bir şey mi gerekiyor? Oyun orijinal bu arada.

z170-a.png
CZP6Lc6W0AA0sK8.jpg.jpg
skylake.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel BIOS sürümün 1602. 1602 yazan dosyayı indir. Güncelleme işlemini de rehberimize bakarak yapabilirsin.

Güncel BIOS sürümün 1602. 1602 yazan dosyayı indir. Güncelleme işlemini de rehberimize bakarak yapabilirsin.

Nasıl yani? BIOS resmimde 0604 x64 yazıyor. Bununla ilgili bir şey indirmeyecek miyiz? Ayrıca uygun dosyayı nasıl anlayabiliriz? Açıklayabilir misiniz kısaca?

Virgül kullanmadım.
Güncellemen gereken sürüm 1602. Belirttiğin sitede bu dosya mevcut "BIOS" kısmında.

Yok ben anladım onu. Nasıl 1602 oluyor yani? Hani benim BIOS'umda 0604 yazıyor. Bu seride bir şey indirmem gerekmiyor mu diyordum. Nasıl anlayabiliriz neyi indireceğimi demek istedim.

Anlamadın, anlamak istemiyorsun. Sende şu an 0604 sürümü kurulu, bu eski bir sürüm. Bunu güncelleyeceksin.
Verdiğin Z170-A destek sayfasında BIOS kısmında güncel sürüm var, onu indirip kuracaksın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı