Asus Z170-a ve çift GTX 750 Ti Uyumu

EmirhanBastg

Hectopat
Bilgisayarimin Asus Z170-a anakarti ve i5 6500 Skylake islemcisi var onceleri sadece islem icin kullaniyordum fakat artik oyun oynamaya baslayacagım ama oyle gelismis ekran karti almaya butcem yok Ben de oncelikle Asus GTX 750Ti ekran karti almayi dusunuyorum zaman gectikce parami biriktirip 2. GTX 750 Ti'yi almayi dusunuyorum ama 2'si anakarta uyum saglayip duzgun calisir mi emin olamadim. Bi sorayim dedim. [emoji1] [emoji1]

Aliexpress gibi sitelerden almayacaksanız kart hiçbir yerde stokta yok.
Ayrıca stokta olmasa bile fiyat gözüküyor genellikle 650 TL civarı.
Onun yerine 1030 filan tercih etseniz daha iyi bence.

İkinci el GTX 750 Ti ve GTX 950 fiyatları hemen hemen aynı. Çok çok daha güçlü olan GTX 950 almakta fayda var.
Onun yerine 1030 falan tercih etseniz daha iyi bence.
İleride SLI düşündüğü için SLI desteği olan bir ekran kartı almak zorunda. GT 1030, GTX 750 Ti'dan azıcık daha güçsüz.(GT 1030 = GTX 750 // GTX 1050 = GTX 950)

SLI ile performans iki ile çarpılmıyor. Tek karta göre yaklaşık %40-60 arası performans artışı olur. Dalgalanma olur, takılma ve kare atlama gibi türlü türlü sorunlar ile boğuşursun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı