Satılık Asus Z170-K - Intel i5 6500 - 8 GB DDR4 RAM - 1TB HDD - Zalman R1 600W

Serkan37

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, yaklaşık 9 ay önce topladığım bilgisayarı yeni çıkıcak olan AMD Ryzen'e geçmek için satmayı düşünüyorum. Parçalar Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. Parçaların faturası şu anlık yoktur. Eski ekran kartımı servise yolladığım zaman faturayı geri vermemişlerdi. Gittiğim zaman faturayı alırım ama garantilerinin olduğundan emin değilim, bitmiş olabilirler. Ekran kartı dahil değildir. Bilgisayar temiz ve normal şekilde kullanılmıştır. İstanbul içi elden satmayı düşünüyorum. İsteyen gelip test edebilir.

Sistem;

• İşlemci: i5 6500
  • Anakart: ASUS Z170-K
  • RAM: Kingston 8 GB HyperX Fury Black DDR4 2666 MHz
  • SSD: Sandisk 128 GB
  • HDD: WD Caviar Blue 1TB
  • Kasa ve PSU: Zalman R1 600E 600W

Ücret: 2400TL

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 245
  • 2.jpg
    2.jpg
    296 KB · Görüntüleme: 269
  • 3.jpg
    3.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 197
  • 4.jpg
    4.jpg
    172,9 KB · Görüntüleme: 245
  • 5.jpg
    5.jpg
    157,3 KB · Görüntüleme: 420
  • 7.jpg
    7.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 226
Son düzenleme:

Fiyat 2500TL'dir. Bu arada konuda garantileri yoktur dedim ama anakart gibi parçaların garantileri devam edebilir. Bunu Vatan Bilgisayar'a gidince detaylı öğreniceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınızın sıfırı 600 civarı, işlemcinin sıfırı 925 civarı, RAM 200 desek, SSD 200, HDD 200, kasa ve PSU 350 desek sıfır almak daha kârlı olacaktır. 2100 Tl başlangıç fiyatı olabilir

Telefon verebilirsen WhatsApp'tan konuşalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, yaklaşık 9 ay önce topladığım bilgisayarı yeni çıkıcak olan AMD Ryzen'e geçmek için satmayı düşünüyorum. Parçalar Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. Parçaların faturası şu anlık yoktur. Eski ekran kartımı servise yolladığım zaman faturayı geri vermemişlerdi. Gittiğim zaman faturayı alırım ama garantilerinin olduğundan emin değilim, bitmiş olabilirler. Ekran kartı dahil değildir. Bilgisayar temiz ve normal şekilde kullanılmıştır. İstanbul içi elden satmayı düşünüyorum. İsteyen gelip test edebilir.

Sistem;

• İşlemci: i5 6500
  • Anakart: ASUS Z170-K
  • RAM: Kingston 8 GB HyperX Fury Black DDR4 2666 MHz
  • SSD: Sandisk 128 GB
  • HDD: WD Caviar Blue 1TB
  • Kasa ve PSU: Zalman R1 600E 600W

Ücret: 2500TL
Öncelikle hayırlı satışlar.

Fiyatı 2200 - 2100 gibi başlatırsanız iyi olur.

(Ayrıca bu sistemi Zen ile değistirmek, masrafa deymez. Tabi hangi işlemciyi alacağınızı bilmiyorum.)

Telefon verebilirsen WhatsApp'tan konuşalım.

...

Öncelikle hayırlı satışlar.

Fiyatı 2200 - 2100 gibi başlatırsanız iyi olur.

(Ayrıca bu sistemi Zen ile değistirmek, masrafa deymez. Tabi hangi işlemciyi alacağınızı bilmiyorum.)

Sistemi alırken düşündüğüm sistem böyle değildi. Malesef bütçe nedeni ile aniden böyle bir sistem almak zorunda kaldım. İçime pek sinmedi. O yüzden satıp sıfırdan monitörde dahil bir sistem toplamayı düşünüyorum. Hangi işlemci alıcağımı bende şuanlık bilmiyorum ama yazın alıcağım için yeni sistemler oturmuş olur. O zaman karar verip güzel bir şey topluyacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı