Asus Z97 Rog Anakart Seçimi

Bildiğim kadarıyla daha başka farklılıklarda var. Zaten sadece Wi-Fi desteği değil faz sayısı falan da farklı. Arada çok bir fiyat farkı yok normalini alacağına MAX modelini al kat kat değer.
 
Ben Almanya'da yaşıyorum burada Minfactory isimli bir sayfadan sipariş veriyorum.

Z97M Power ile bir üst modeli arasında tam 5o€ fark var. Ben Wi-Fi yerine kabloyu tercih edenlerdenim eğer üst modem gerçekten oyun performansını çok etkileyecekse siparişi iptal edip M Power'ın üst modelini alabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben almanyada yasiyorum burda mindfactory isimli bir sayfadan sipariş veriyorum z97 m power ile bir üst modeli arasinda tam 50€ fark var ben wifi yerine kabloyu tercih edenlerdenim eger üst model gercekten oyun performansını cok etkileyecekse siparişi şptal edip m power in üst modelini alirim
Belki şimdi bir etkisini görmeyeceksiniz ama ileride işlemcinin yetmemeye başladığı zamanlarda güzel bir OC ile sorunu çözebilirsin senin kararın ben MPower MAX taraftındayım. Bende haziran da büyük ihtimal ile Z97 MPower MAX alacağım.

Hocam doğru muyum ? Temeli sağlam tutmak lazım.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı