ASUS Z97M Plus OC'yi nasıl OC yaparım?

gorener76

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar
Başlıktada belirttiğim gibi Asus Z97M Plus anakart ve i5-4690K işlemcili bilgisayarıma OC yapmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum ve hiçbir yerde de bulamadım. Umarım yardımcı olabilirsiniz. Teşekkürler.

ASUS'un yeni nesil bir anakartı olduğu için BIOS menüsü de güncel doğal olarak, kaynak bulamamış olman doğal.
Aşağıdaki gibi bir BIOS ekranı gelecektir karşına. Sağ alttan Advanced moda girmen yani F7 tuşuna basman gerekiyor.

fc43760d0b607d57cabedd18587b9ce4.jpg

Bu kısımda, katagoriler altında farklı ayarlar mevcut, biz frekans ve voltaj değerleri - güç seçenekleri ile alakalı olan kısım ile ilgileneceğiz.
İstersen aşağıdaki rehberi incele, farklı tasarıma sahip BIOS menüsü olsa da mantık tamamiyle aynı, öncelikle mantığı anla.

Daha sonra Advanced moda gir ve bir fotoğraf çekip buraya at, hangi ayarı nasıl yapman gerektiğini detaylıca anlatırım sana.

ASUS'un yeni nesil bir anakartı olduğu için BIOS menüsü de güncel doğal olarak, kaynak bulamamış olman doğal.
Aşağıdaki gibi bir BIOS ekranı gelecektir karşına. Sağ alttan Advanced moda girmen yani F7 tuşuna basman gerekiyor.

Eki Görüntüle 32833

Bu kısımda, katagoriler altında farklı ayarlar mevcut, biz frekans ve voltaj değerleri - güç seçenekleri ile alakalı olan kısım ile ilgileneceğiz.
İstersen aşağıdaki rehberi incele, farklı tasarıma sahip BIOS menüsü olsa da mantık tamamiyle aynı, öncelikle mantığı anla.

Daha sonra Advanced moda gir ve bir fotoğraf çekip buraya at, hangi ayarı nasıl yapman gerektiğini detaylıca anlatırım sana.

rehber derken BIOS menüsüne ait bir resim eklemişsin sanırım, benim anakartın BIOS menüsü ile aynı menü. Yalnız nasıl resim çekeceğimi bilmiyorum.

Pardon, unutmuşum, bu rehberi inceleyerek fikir edinebilirsin.
FX 4100 4.4 GHZ Overclock Rehberi
BIOS menüsüne girip telefon ile fotoğraf çekebilirsiniz.
Resmi mutlaka Technopat Sosyal'e yükleyin, cevapla butonunun yanında "Resim Yükle" butonu var, 1MB'dan büyük olmaması gerekiyor, gerekirse boyutunu düşürürsünüz Paint ile.

Resmi mutlaka Technopat Sosyal'e yükleyin, cevapla butonunun yanında "Resim Yükle" butonu var, 1MB'dan büyük olmaması gerekiyor, gerekirse boyutunu düşürürsünüz Paint ile.
Yalnız şu anda evde değilim. Akşam resmi çekip yüklesem uygun mu?

Su anda evde değilim. Akşam resmi çekip yüklesem uygun mu? Rehberler ki gibi deneyeyim mi yoksa
İsterseniz 2 yıl sonra cevaplayın, ismimi etiketlemeniz yeterli : @BilgisayarKurdu
Eyvallah :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı