ASUS Zenbook 14 Ryzen AI 7 350 alınır mı?

Çok özür dileyerek sizi tekrar rahatsız ediyorum. Sipariş verecekken altta aynı kasa farklı işlemcili model gördüm size danışmak istedim. İkisi arasında özellik bakımından virtual klavye var mousepadde. İkisi arasında bir tercih yapsanız hangisi olurdu?

Çok özür dileyerek sizi tekrar rahatsız ediyorum. Sipariş verecekken altta aynı kasa farklı işlemcili model gördüm size danışmak istedim. İkisi arasında özellik bakımından Virtual klavye var mousepadde. İkisi arasında bir tercih yapsanız hangisi olurdu?

13900H eski nesil. Kasa olarak da farkları biraz var. Ultra serisi işlemciler daha verimli ve başka artıları da var.

13900H eski nesil. Kasa olarak da farkları biraz var. Ultra serisi işlemciler daha verimli ve başka artıları da var.

Çok teşekkürler, sadece mousepadde numpad var diye eski bir işlemciyi tercih etmek mantıklı değil haklısınız. Bir de 16 GB RAM var birinde o da bir eksi sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkürler, sadece mousepadde numpad var diye eski bir işlemciyi tercih etmek mantıklı değil haklısınız. Bir de 16 GB RAM var birinde o da bir eksi sanırım.

Evet, 32 GB daha uzun ömürlü ve bence numpad pek gerekli değil.

Evet, 32 GB daha uzun ömürlü ve bence numpad pek gerekli değil.

Hocam iyi Sosyaller bu sene bilgisayar mühendisliği bölümüne başladım da laptop arıyorum ilk Mac almayı planlıyordum ancak hocalara sorduğumda çoğu uygulamayı kullanmak için çok uğraşmam gerekeceğini söylediler önerebileceğiniz MacBook alternatifi Max 50k civarı pili uzun süre giden çok ısınmayan laptop var mı acaba?

Matebook 14.
Zenbook 14.

Falan gördüm ama cidden kafam karıştı yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iyi Sosyaller bu sene bilgisayar mühendisliği bölümüne başladım da laptop arıyorum ilk Mac almayı planlıyordum ancak hocalara sorduğumda çoğu uygulamayı kullanmak için çok uğraşmam gerekeceğini söylediler önerebileceğiniz MacBook alternatifi Max 50k civarı pili uzun süre giden çok ısınmayan laptop var mı acaba?

Matebook 14.
Zenbook 14.

Falan gördüm ama cidden kafam karıştı yardım ederseniz çok sevinirim.

Ayrı bir konu açıp bu şekilde detayları ekleyip etiket atarsanız bana yardımcı olayım. Bu konu başka birine ait olduğu için burada tartışmak kurallara uygun değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı