ASUS ZENBOOK 14 UM425 alınır mı?

Evet alınır, üst düzey bir cihazdır ve malzeme kalitesi gerçekten hoşnut eder. Alınmaz diyen şahsa itibar etmeyin, üniversite stajı yazmışsınız attığı cihaz ortada, buna ne denir ki? Zenbook, ultrabook sınıfında Asus tarafının üst düzey cihazıdır. Şarj süresi, panel kalitesi, touchpad özellikleri ile oyun oynama amacı yoksa alınabilecek en iyi cihazlardandır.

Evet alınır, üst düzey bir cihazdır ve malzeme kalitesi gerçekten hoşnut eder. Alınmaz diyen şahsa itibar etmeyin, üniversite stajı yazmışsınız attığı cihaz ortada, buna ne denir ki? Zenbook, Ultrabook sınıfında ASUS tarafının üst düzey cihazıdır. Şarj süresi, panel kalitesi, touchpad özellikleri ile oyun oynama amacı yoksa alınabilecek en iyi cihazlardandır.

0 bilgi. Bu özelliklere sahip ekranı biraz daha kalitesiz ve 8 GB az RAM'li cihaz 6000 TL.

O zaman MacBook alın. Kamerası mükemmel. Ekran kalitesine diyecek yok. Tam bir iş bilgisayarı.

0 bilgi. Bu özelliklere sahip ekranı biraz daha kalitesiz ve 8 GB az RAM'li cihaz 6000 TL.
Kullandığın cihazı sorabilir miyim? Bir de mahsuru yoksa yaşını merak ediyorum. İdeapad 5 atıp bunu da Zenbook serisi ile kıyaslamak gerçekten güzelmiş. Ofis kullanımında her şey ekran kartı, işlemci, Ram vesaire değildir. Ürünün duruşu, malzemesi ve şarj süresi gibi etkenler belirleyicidir. Senin bu anlamsız mantığınla gidersek Macbook alan insanlar tamamen yanlış yolda (!) Attığın cihaza da muadil ve hatta daha iyi donanımda birsürü cihaz atarım, bu demek değildir ki her türlü kullanım amacına göre daha iyi olsun. Üniversite staj işleri diye öneri isteyen birine Pavilion öneren bir kişinin bana burada bir de (sıfır bilgi) yazıp cevap vermesi trajikomik bir durum. Herkes oyun oynamak için almıyor bu cihazları anlıyor musun? Henüz birkaç ay önce Rog serisi canavar gibi cihazımı satıp ultrabook bir cihaza geçiş yaptım, çünkü artık oyunla işim yok, ofiste kullanıyorum ve benim için önemli başka şeyler var. Bir de kızgın atmış, bir bitmediniz yahu. 😄

@Mefistofeles dediğim gibi iş için alıyorsa MacBook alsın. Her şeyin yaş olmadığını anladığınız zaman konuşuruz. :D
Şimdi de iş için alıyorsa Macbook alsın yazıyorsun. Yahu soran kişi zaten iş amaçlı olacağını başta belirtmiş ve gidip kesin bir ifadeyle alınmaz diyerek Pavilion önermişsin. Sonradan lafı kıvırmanın bir anlamı yok, soran arkadaşın ihtiyacını karşılıyacak cihazı yazıyoruz biz burada. Alınır veya alınmaz diyorsak da nedenini yazıyoruz böyle kestirip atmıyoruz. Yaş konusa gelirsek, bu forumda benden yaşça küçük olup kat kat fazla bilgi sahibi olan birsürü insan vardır. Yaşını sorma sebebim bilgini sorgulamak değil, iş ortamında insanlar ne yapıyor, öncelikleri neler gibi sorulara cevap aramaktı. Ayrıca Zenbook dediğimiz cihaz Macbook ile kıyaslanacak bir cihazdır ve gayet alınası sağlam üründür. Bunu yazarken de karnımdan konuşmuyorum, ikisini de deneyimledim ve ona göre tavsiye veriyorum. Gereksiz münakaşaya lüzum yok.

@Mefistofeles dediğim gibi iş için alıyorsa MacBook alsın. Her şeyin yaş olmadığını anladığınız zaman konuşuruz. :D

Şimdi de iş için alıyorsa MacBook alsın yazıyorsun. Yahu soran kişi zaten iş amaçlı olacağını başta belirtmiş ve gidip kesin bir ifadeyle alınmaz diyerek Pavilion önermişsin. Sonradan lafı kıvırmanın bir anlamı yok, soran arkadaşın ihtiyacını karşılıyacak cihazı yazıyoruz biz burada. Alınır veya alınmaz diyorsak da nedenini yazıyoruz böyle kestirip atmıyoruz. Yaş konusa gelirsek, bu forumda benden yaşça küçük olup kat kat fazla bilgi sahibi olan bir sürü insan vardır. Yaşını sorma sebebim bilgini sorgulamak değil, iş ortamında insanlar ne yapıyor, öncelikleri neler gibi sorulara cevap aramaktı. Ayrıca zenbook dediğimiz cihaz MacBook ile kıyaslanacak bir cihazdır ve gayet alınası sağlam üründür. Bunu yazarken de karnımdan konuşmuyorum, ikisini de deneyimledim ve ona göre tavsiye veriyorum. Gereksiz münakaşaya lüzum yok.

MacBook görüntü olarak iyi olsa da 256 GB artık telefon depolaması 8 GB RAM'in de yetersiz olduğunu düşünüyorum.

MacBook görüntü olarak iyi olsa da 256 GB artık telefon depolaması 8 GB RAM'in de yetersiz olduğunu düşünüyorum.

Video edit programları falan kullanmayacaksınız gayet yeterli 8 GB RAM. İş için kullanılan Office program dosyalarını bulut tabana yedekleyebilirsiniz. OneDrive, Google Drive, Dropbox gibi alternatifler var. 256 GB'ın yeterli geleceğini düşünüyorum.

Tabii ki sizin kararınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı