ASUS Zenbook 14X elektrik elektronik mühendisliği için alınır mı?

Halil İlhan

Hectopat
Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
27
Eem okuyacağım bu yıl. Oyunlarla pek işim yok sadece okul için kullanacağım. C, Python gibi programlama dilleri ve AutoCAD gibi tasarım programları öğreneceğiz. Bahsettiğim laptop benim için uygun mu? Daha iyi alternatifler var mı? 30k bütçe.
 
Iris Xe kesinlikle AutoCAD için uygun değil. Zaten Youtube'de GPU'nun performansını gösteren videolara bulunmakta. Sizin Gaming türü laptoplara yönelmeniz lazım eğer AutoCAD kullanacaksanız. Bahsettiğiniz cihazın 8GB tümleşik RAM'e sahip olduğunu varsayarak söyledim.
 
Iris Xe kesinlikle AutoCAD için uygun değil. Zaten YouTube'da GPU'nun performansını gösteren videolara bulunmakta. Sizin Gaming türü laptoplara yönelmeniz lazım eğer AutoCAD kullanacaksanız. Bahsettiğiniz cihazın 8 GB tümleşik RAM'e sahip olduğunu varsayarak söyledim.

16 GB olanı düşünüyordum. Sizin öneriniz nedir bütçeme? MacBook tarzı minimal olsa iyi olur G14 modeli hoşuma gitmişti.
 
Eğer sadece giriş seviyesi AutoCAD öğrencekseniz sizi idare edecektir fakat 3D modelleme veya daha büyük veri kümeleriyle uğraşacaksanız zorlanacak, iyi performans vermeyecektir. Öneri kısmına gelecek olursak şu anda yeni çıkan teknolojileri çok takip etmediğim için doğru bir öneri yapabileceğimi sanmıyorum, ilgili arkadaşlar önerileri yaparlar. Ama dediğim gibi başlangıç seviyesi AutoCAD için yeterli donanıma sahip bir laptop.
 

Geri
Yukarı