Tolga Kalay
Kilopat
Daha fazla
Sen
ASUS'dan alacağınız pil performansı daha yüksek olur diye düşünüyorum. AMD işlemciler Intel'lere göre çok fark atıyor pil performansı olarak. Ayrıca 14 inç günlük kullanım ve çalışma için daha iyi emin olun. Taşıması, kucağınıza koyup çalışması, kaba durmaması vs. Gözünüz ekrana alışınca zaten çok memnun kalacağınıza eminim. Kalite konusunda da ASUS'un Huawei'den fersah fersah üstün olduğu bir gerçek.
Ek olarak Huawei 1200p ASUS 1800p ekrana sahip,
Huawei 512 GB, ASUS 1TB SSD,
Huawei 300nit, ASUS 550nit parlaklık(çok büyük bir fark sırf bunun için bile ASUS'u tercih ederdim),
Huawei 1.7kg, ASUS 1.4kg,
ASUS dokunmatik ekrana sahip.
İkinize de çok teşekkürler bilgiler için. İyi forumlar.Asus Zenbook 14 UM3402-KM062W ile Huawei Matebook D16 İ5-12450H 16/512 modelleri arasında kalmıştım. Yabancı forumlarda, çeşitli şikayet sitelerinde Asusun o kadar fazla sorunu vardı ki ben de mağazaya gidip göreyim dedim. Asusun fanı sürekli çalışıyor cidden dedikleri gibi. Oled panel çok iyi 2K-120hz ekran var diyecek hiçbir şeyim yok. Fakat D16'nın çeşitli şikayetlerine baktığımda genel olarak ışık sızması sorunu var o da zaten ips panellerin vazgeçilmezi. Bu yüzden piyasada da çok dolaşımı olduğu için gidip Huawei aldım. Dediğim gibi Asus aklımda kaldı ama bu sorunlar yüzünden vazgeçmek zorunda kaldım. Aralarında şu an sitelerde bir fiyat farkı yok. Umarım yeterli bir bilgilendirme yapmışımdır. İyi forumlar dilerim...