Çözüldü Asus Zenbook S13 cihaza ek M.2 SSD takılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
Limit yok.

zabthus

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Belirsiz.
Öncelik olarak uzun pil kullanım sürelerine sahip bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Taşınabilirlik olarak hafiflik ve incelik benim için önemlidir. Ağır programlar kullanmayı düşünmüyorum. "Seçtiğim Dizüstü Bilgisayar" bu dizüstü bilgisayarın çoğu özelliği benim için uygun fakat depolama olarak yetersiz. Bu cihazı aldıktan sonra kendim ek olarak M.2 SSD takabilir miyim? Yoksa bu tür Ultrabook'lar Mac bilgisayarlar gibi sonradan donanım değişikliğine izin verilmeyecek şekilde mi tasarlanmaktadır? Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Çözüm
Deneyimli kullanıcıyım fakat bu değişimi yaparken diğer parçaların (anakart, işlemci, RAM vs.) Garanti sorunu olur mu? Servise mi yaptırmam iyi olur garanti koşulları için bu işlemi?

Deneyimli kullanıcıyım fakat bu değişimi yaparken diğer parçaların (anakart, işlemci, RAM vs.) Garanti sorunu olur mu? Servise mi yaptırmam iyi olur garanti koşulları için bu işlemi?

ASUS servisi oyuncu serilerinde hasar verilmediği sürece bu tür değişimlerde garantiyi bozmuyor. Bu seri için durum farklı olabilir, sormanız iyi olur ASUS'a. Modelde modele değişiyor.

ASUS servisi oyuncu serilerinde hasar verilmediği sürece bu tür değişimlerde garantiyi bozmuyor. Bu seri için durum farklı olabilir, sormanız iyi olur ASUS'a. Modelde modele değişiyor.

Tamamdır, yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…