ASUS Zenbook S14 alınır mı?

Bütçe
80000

donttouch

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, halihazırda MacBook Pro 16 inç kullanıcısıyım. Ancak biraz fazla ağır diye daha hafif bir cihaz arayışındayım. Hem oyun oynayabileyim hem de hafif bir laptop olsun istiyorum ama öyle bir cihaz pek yok. Bildiğim sadece Asus Zephyrus var. O da 120-130 bin TL. TUF A14 modelini de beğeniyorum ama onun da RAM'leri gömülü ve 16 GB üstü yok.

Velhasıl pek isteklerimi karşılamasa da aşağıdaki iki bilgisayar arasında kaldım. Bildiğim kadarıyla 285H daha güçlü bir işlemci ayrıca bazı kişiler S14 modelinde ekranın açılmadığını, bu yüzden birkaç kere ekran değiştirmek zorunda kaldıklarından bahsetmişler.

Sizce hangisini almalıyım? Ya da ikisini de boşverip MacBook Air M4 mü alayım. Ve yahut boşver bunları, çok ağır olmayan bir oyun bilgisayarı al! mı dersiniz.

Önerilerinizi bekliyorum.

1- https://www.akakce.com/laptop-noteb...gb-1-tb-ssd-14-notebook-fiyati,764691301.html

2- https://www.akakce.com/laptop-noteb...sd-arc-140t-14-notebook-fiyati,960429627.html

Güçlü cihazlar ama ne amaçla kullanacaksınız? Grafik ağırlıklı bir kullanım süreniz varsa mutlu etmeyebilir. Ucuz da değiller. Yok daha uzun ömürlü olsun, ekosistem farkı yok uygulamalarımda derseniz MacBook Air gayet kompakt. Ve ya 14 inç pro.

Güçlü cihazlar ama ne amaçla kullanacaksınız? Grafik ağırlıklı bir kullanım süreniz varsa mutlu etmeyebilir. Ucuz da değiller. Yok daha uzun ömürlü olsun, ekosistem farkı yok uygulamalarımda derseniz MacBook Air gayet kompakt. Ve ya 14 inç pro.

Hocam devlet memuruyum şu an kurum ile ilgili bazı sınavlara çalışıyorum. Yönetmelikler, resmi yazılar okuyorum, word, excel vs kullanıyorum. Programcıyım ve ayrıca grafik tasarım okuyorum. Kısaca gerekli olduğunda çoğu işi yapabilecek joker bir bilgisayar arıyorum. Açıkçası biraz da güçlü ve düzgün bir şey olsun istiyorum.

Grafik kartı iyi olan bir bilgisayara yönelin derim uzun vadede. Orta seviye 4060'lı sistem bile size cevap verir.

Grafik kartı iyi olan bir bilgisayara yönelin derim uzun vadede. Orta seviye 4060'lı sistem bile size cevap verir.

bu model de güzel görünüyor oley ekranı var falan ama hem işlemci eski nesil hem de muhtemelen bunun sadece şarj aleti bile 700-800 gram civarıdır.

yeni nesil işlemci olarak bir de şu var beğendiğim

bunun da sadece şarj aleti 1 kilogram civarıymış.

İkisi de güçlü makine. Lenovo'da karar kılarsanız yorumları mutlaka okuyun. Bazı modellerin intel işlemcileri anakartta sıkıntılı.

Asus ağır ama canavar bi sistem :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı