ASUS Zenfone 2 Alınır mı?

Performansından yana bir sıkıntı yok şarjıda iyi gidiyor ama rom stabilitesi, ekran kalitesini beğenmiyorum. Kamerasının çok yavaş fotoğraf çekmeside ayrı dert hele birde hdr mod falan açtınmı bekle de bekle. Kısacası önermiyorum. Önceden note 2 m vardı çok memnundum. Samsung bir cihaz öneririm.
 
Merhaba arkadaşlar 1100 TL bütçem var. Zenfone2 (32 GB) almayı düşünüyorum. Bu telefonu kullanmış arkadaşlarımın yorumlarını, tavsiyelerini bekliyorum. Yerine önerebileceğiniz farklı telefonlar var mı? Önceliğim oyun performansı, pili bir gün gitse yeter. Kronik sorunun olması önemli teknik servislerle uğraşmak istemiyorum.
Zenfone 3 alabilirsin ama Zenfone 2 tercih etme.
 
Ben nedense hiç iyi yanını göremedim. Zamanla sim kartını okumamaya başladı. Wi-Fi ve bluetooth bozuldu. En sonda sürekli telefon kendini yeniden başlatmaya başladı. Bir çok şikayet okudum. Çoğu benimki ile aynı sorunlar. Ekranın parlaklığı bir önceki modele göre düşük. Güneşli havada parlaklık sondayken bile ekranı görmek için değişik şekillere girmen gerekiyor. Elini yakacak derecede ısınmıyor tabi ama ısındığını hissedebiliyorsun. Beni sürekli uygulamalardan atıyordu onun dışında pek telefonu zorlayacak oyun oynamadım. Ama bozulmadan önceki zamanlarda hücresel veriyi açıp paylaştığımda telefon cayır cayır yanıyordu.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı