Asus Zenfone 2 Android Başlatılıyor Hatası

Varyaron

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 yıl önce satın aldığım Asus Zenfone 2 cihazım 1 ay kadar önce kameraya yanlışlıkla bile girsem donup bir süre sonra kapanıyordu. Açmaya çalıştığım zaman ise Android başlatılıyor kısmında takılıyordu ama birkaç defa açıp kapattığım zaman düzeliyordu. Perşembe gecesi kapandı ve bir daha açılmadı yene aynı Android başlatılıyor kısmında takılıyor tuş kombinasyonuna cevap vermiyor bazen uygulamalar senkronize ediliyor diyerek 140 uygulamayı senkronize ediyor. Birkaç yere sordum yazılımdan dediler bunu kendi başıma düzeltme imkanım var mıdır?
Yaklaşık 3 yıl önce satın aldığım Asus Zenfone 2 cihazım 1 ay kadar önce kameraya yanlışlıkla bile girsem donup bir süre sonra kapanıyordu. Açmaya çalıştığım zaman ise Android başlatılıyor kısmında takılıyordu ama birkaç defa açıp kapattığım zaman düzeliyordu. Perşembe gecesi kapandı ve bir daha açılmadı yene aynı Android başlatılıyor kısmında takılıyor tuş kombinasyonuna cevap vermiyor bazen uygulamalar senkronize ediliyor diyerek 140 uygulamayı senkronize ediyor. Birkaç yere sordum yazılımdan dediler bunu kendi başıma düzeltme imkanım var mıdır?
.

Son düzenleme:
Maalesef attığınız linkte yazan işlemleri denedim ama tuş kombinasyonlarına da cevap vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O moda bile girmiyor. Tuş kombinasyonu yaptığım zaman recovery mod açılmıyor. Aynı şekilde Android başlatılıyor dediği kısma geliyor.

1. Zenfone 2’nizi kapatın.

2. Önce [güç] düğmesine hemen ardından [ses yükseltme] düğmesine basın ve bu iki düğmeyi basılı tutun.

3. Telefon titredikten sonra [güç] düğmesini bırakın, [ses yükseltme] düğmesini basılı tutmaya devam edin.

4. Ekran bu hale geldiğinde [ses yükseltme] düğmesini de bırakın.

Bu işlemi yaptınız öyle değil mi? Çünkü girmesi gerek yani.

Mesajı silemedim.

. Zenfone 2’nizi kapatın.

2. Önce [güç] düğmesine hemen ardından [ses yükseltme] düğmesine basın ve bu iki düğmeyi basılı tutun.

3. Telefon titredikten sonra [güç] düğmesini bırakın, [ses yükseltme] düğmesini basılı tutmaya devam edin.

4. Ekran bu hale geldiğinde [ses yükseltme]düğmesini de bırakın:

Mesajı silemedim.
Tekrar deneyeceğim sonucunu buraya yazarım
. Zenfone 2’nizi kapatın.

4. Ekran bu hale geldiğinde [ses yükseltme]düğmesini de bırakın:

Mesajı silemedim.
Dediğiniz gibi yaptım bu sefer farklı bir ekran geldi pil simgesinin içerinde soru işareti galiba oda şarjı az olduğu için ben asus destek birimiyle canlı detsek üzerinden konuşmuştum bana güç tuşuyla ses açma tuşuna beraber basıp titrediğinde ikisinide çekmemi söylemişlerdi ama demekki yanlışmış şarjını doldurup tekrar deneyeceğim olucak gibi bu sefer

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı