Asus Zenfone 2 Laser nasıldır?

18 Kasım 2015 tarihinden beri kullanıyorum. Şuana kadar hiç kastığını falan görmedim. Son gelen güncelleme ile telefon daha seri bir hale geldi. Bence almalısınız.

18 Kasım 2015 tarihinden beri kullanıyorum. Şuana kadar hiç kastığını falan görmedim. Son gelen güncelleme ile telefon daha seri bir hale geldi. Bence almalısınız.
Peki arkadaşımızın söylediğini siz de yaşadınız mı? Arayüz falan nasıl? 6 Inch alırsam taşımakta zorlanır mıyım? Şuan Venüs 5.5 kullanıyorum ve ağırlığı 180 gr, zorlanmıyorum.

Bende 5 inch lik modeli var . Arkadaşımızın söylediğini ilk güncelleme geldiği gün yaşadım. Daha sonra kapatıp açtım telefonu ve düzeldi. Cepte adeta yokmuş gibi

@JaroxJamaica, @Asım Demir, @cagdas375 hepsiburada.com'da Zenfone 2 Laser 5.5 750 TL. Ama ben bizim burada KVK'ya sordum 1100 TL. İnternetten alsam sorun çıkar mı? Neden bu kadar pahalı? Sadece KVK değil, Türk Telekom, Turkcell...
Lütfen yardımcı olun. Telefon alacağım, bu yüzden bir sorun olmasın istiyorum.

@JaroxJamaica, @Asım Demir, @cagdas375 hepsiburada.com'da Zenfone 2 Laser 5.5 750 TL. Ama ben bizim burada KVK'ya sordum 1100 TL. İnternetten alsam sorun çıkar mı? Neden bu kadar pahalı? Sadece KVK değil, Türk Telekom, Turkcell...
Lütfen yardımcı olun. Telefon alacağım, bu yüzden bir sorun olmasın istiyorum.
Ben vatandan 800 TL ye almıştım. Başka bir fikrim yok kusura bakmayın.

Onur bey belki sizi yanlış anlamışlardır. Zenfone 2 şuanda 1100TL civarlarında satılıyor. Telefon konusunda bazı satıcılar bizden daha bilgisiziler, üzerine basa basa Zenfone 2 LASER dediniz mi ?

Onur bey belki sizi yanlış anlamışlardır. Zenfone 2 şuanda 1100TL civarlarında satılıyor. Telefon konusunda bazı satıcılar bizden daha bilgisiziler, üzerine basa basa Zenfone 2 LASER dediniz mi ?
Sanırım dememiştim. Ama Laser olsaydı hepsiburada.com'dan daha ucuz olur mu? Bir de eğer kullanıyorsanız ya da kullanan varsa bana fotoğraflarını paylaşabilir misiniz? Hem dış hem de arayüz. Teşekkürler.

Zenfone 2 Laser'in normal fiyatı 700-750TL civarındadır. Zenfone 2 ise 1100TL'dir.

Ben note3 kullanıyorum fakat şuan telefonda Asus'un launcheri yüklü, çok hoşuma gidiyor benim, hem pratik hem de çok fazla tema desteği var

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı