Asus Zenfone 2 nasıldır ?

AhmetOzcelik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben telefon almayı düşünüyorum ASUS Zenfone 3 alıcaktım fakat babam pazartesi veya salı günü telefon alıcak. Yani zenfone 3 alamıycam ASUS zenfone 2 sizce iyi midir güzel bir telefon mudur? Veya daha güzel bi telefon öneriniz varsa yazarsanız mutlu olurum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zenfone 2 64GB kullanıyorum hocam, bu konuda tecrübelerimi yazabilirim. Cihazın oyun performansı 6.0.1 güncellemesinden sonra iyiyken daha iyi hale getirldi, önceden bazı ağır oyunları performans modunda oynarken şimdi güç tasarruf modunda oynuyorum. NOVA 3, GTA SA, Real Racing 3, Asphalt 8, NFS:No Limits gibi 3D oyunları akıcı oynatabiliyor. 4GB Ram'in faydası Multi Tasking'de görülüyor. Öyle ki NFS:No Limits gibi bir oyun 600MB Ram kullanabiliyordu ve 4GB Ram sayesinde bazı cihazlarda görülen optimizasyon sorunlarını ben görmedim. Yine aynı şekilde 6.0.1 ile Lollipop'a göre cihaz daha stabilleşti ve daha az ısınıyor. Uygulama desteğine gelince, o desteklenmeyen uygulama sayısı yok denecek kadar az hocam, Google Android SDK'lerinde senelerdir Intel desteğini esirgemiyor. Pil performansına gelince, mobil veride ekran süresi 4-5 saat arası iken Wi-Fi'da 6 saat ekran süresi görüyordum. Pili kötü denemez. Eğer batarya performansı önemli ise elbette Lenovo Vibe P1 fakat oyun ve performans istiyorsanız Zenfone 2 P1'den her türlü daha performanslıdır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı