Asus Zenfone 2 Şarj Sorunu

SinanCetin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, elimde Asus Zenfone 2 16 GB model telefon var. Telefon üstün pil tasarruf modunda geceden sabaha uyku modunda %20-25 civarında şarj tüketiyor. Bu durum normal midir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pil kullanımından baksana şarjı tüketen nedir. İşlemci uyku moduna geçmiyor tam olarak herhalde. Kullandığın aktif bi uygulama varsa mesela online oyunlar için bot programı falan, onlar işlemcinin uyku moduna geçmesini engellliyor.

Arkadaşlar, telefon yeni sayılır, otomatik baslatma yöneticisininden bütün uygulamalar devre dışı uygulama bildirimleride kapalı ve alarm aktif değil. Genel olarak yaptığım araştırmalara göre aynı sorundan şikayet eden çok kullanıcı var.

Şarj Yiğen Uygulama hiç kullanmadığınız taktirde %90 civarında Android İs. olarak gözüküyor.

Arkadaşlar, telefon yeni sayılır, otomatik baslatma yöneticisininden bütün uygulamalar devre dışı uygulama bildirimleride kapalı ve alarm aktif değil. Genel olarak yaptığım araştırmalara göre aynı sorundan şikayet eden çok kullanıcı var.

Şarj Yiğen Uygulama hiç kullanmadığınız taktirde %90 civarında Android İs. olarak gözüküyor.

Ben biraz araştırdım ve forumlarda kullanıcıların Android 5.0'dan dolayı böyle olduğunu söylediklerini gördüm , hatta bazıları 5.1 ile bunu düzeltmeye gerek yok ben 24 saatte bir yeniden başlatıyorum sorun olmuyor tarzı şeyler gördüm , bende böyle yapmaya başladım ve gerçekten işe yarıyor denilebilir telefonu uzun süre açık tuttuğunuzda (hiç yeniden başlatmadan veya kapatmadan) fark ettiyseniz sistemin kullandığı RAM artıyor ve arkasına bir yük biniyor yeniden başlattığınızda normal RAM kullanımına geri dönüyor sistem.

Yakın bir sürede 5.1 güncellemesi alacağı da forumlarda konuşuluyor. Forumdan bahsettiğim ZenTalk Asus'un forumu yani.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı