Asus Zenfone 2 vs Samsung A7 vs J7 vs LG G4

aliozgunduz

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. İlk başlarda aklımda Asus zenfone 2 laser 5.5" modeli vardı, ancak daha sonra bütçem biraz daha yükselince Asus zenfone 2 almayı düşündüm. Yakındaki bir Turkcell bayisine gidince bana Samsung A7 ve J7 modellerinin 2016 versiyonlarını önerdi. Kendileri teknik servisi yüzünden Asus satmıyorlarmış. Evde küçük bir araştırma yaptıktan sonra LG G4 ünde o fiyat aralığına düştüğünü gördüm. Şimdi aklımda 4 telefon var.

+Asus Zenfone 2
+Samsung A7 (2016)
+Samsung J7 (2016)
+LG G4

Sizce 4'ü arasında hangisini seçmeliyim veya farklı bir telefon öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
En hafif:LG G4(155 gram)
En iyi kamera:LG G4(16 MP)
En düşük SAR değeri:Asus Zenfone 2
En yüksek RAM:Asus Zenfone 2(32 GB olan diğerlerinin özellikleri aynıdır herhalde+4 GB RAM)
En yüksek çözünürlük:LG G4(1440x2560)
En iyi kayıt çözünürlüğü:LG G4(2160p)
En iyi ön kamera:LG G4(8 MP)
En ucuz:Samsung Galaxy J7.

Zenfone 2'nin kamerası süper çözünürlükte 52 megapixele kadar çıkıyor baskı boyutu ile ilgiğli tabi kaliteyi etkilemez. Ayrıca düşük ışıkta ASUS'tan daha iyi çekim yapabilen saf bi akıllı telefon henüz çıkmadı. Zenfone'un ağırlığı kullandıkça unutuluyor zaten öyle ahım şahım bi apırlıkta değil. Ekran çözünürlüğü 1080P'den sonra ziyan, 2K ekranın 5.5 inch üzerinde ne kadar gereksiz olduğunu herkes biliyordur zaten bataryayı da sömürmesi cabası.

En hafif:LG G4(155 gram)
En iyi kamera:LG G4(16 MP)
En düşük SAR değeri:Asus Zenfone 2
En yüksek RAM:Asus Zenfone 2(32 GB olan diğerlerinin özellikleri aynıdır herhalde+4 GB RAM)
En yüksek çözünürlük:LG G4(1440x2560)
En iyi kayıt çözünürlüğü:LG G4(2160p)
En iyi ön kamera:LG G4(8 MP)
En ucuz:Samsung Galaxy J7.
Adam burada kısaca G4 demiş.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı