Emircan Ufat Hectopat Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2017 #61 MrClutchh dedi: Miladını doldurmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Başka markada önerebilirsin.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2017 #62 Dediğim modelleri alabilirsin. P9 ve C9 PRO alabilirsin.
Maiar Hectopat Katılım 19 Aralık 2016 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2017 #63 BERWAR dedi: İphone 6 modelini ne kadara buldun? Sıfır mı alacaksın? Sen 1500 TL'ye İphone 6 bulamazsın. Genişletmek için tıkla... Sıfır bulması imkansız. Ben iphone6 mı satıp büyük ekranlı android telefona geçeceğim konuyu okuyordum. Sorunuza cevaben bildiğiniz telefoncu dükkanı benim garantisi bitmiş iPhone 6 64GB cihazıma 1400 lira teklif etti. Telefonun kutusu hala duruyor, kulaklık şarj aleti orijinal kutusundan çıkan ve telefon sağlam kullanıldı, en ufak bir hasar yok.
BERWAR dedi: İphone 6 modelini ne kadara buldun? Sıfır mı alacaksın? Sen 1500 TL'ye İphone 6 bulamazsın. Genişletmek için tıkla... Sıfır bulması imkansız. Ben iphone6 mı satıp büyük ekranlı android telefona geçeceğim konuyu okuyordum. Sorunuza cevaben bildiğiniz telefoncu dükkanı benim garantisi bitmiş iPhone 6 64GB cihazıma 1400 lira teklif etti. Telefonun kutusu hala duruyor, kulaklık şarj aleti orijinal kutusundan çıkan ve telefon sağlam kullanıldı, en ufak bir hasar yok.
Sharpei Avcısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 1.863 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2017 #64 LG G5 modelinin kronik sıkıntılarını bğr araştır. G5 (Araştırıp güvenli olduğuna kanaat getirirsen) yada P9 öneririm. Maiar dedi: Sıfır bulması imkansız. Ben iphone6 mı satıp büyük ekranlı android telefona geçeceğim konuyu okuyordum. Sorunuza cevaben bildiğiniz telefoncu dükkanı benim garantisi bitmiş iPhone 6 64GB cihazıma 1400 lira teklif etti. Telefonun kutusu hala duruyor, kulaklık şarj aleti orijinal kutusundan çıkan ve telefon sağlam kullanıldı, en ufak bir hasar yok. Genişletmek için tıkla... 16GB olsa bu devirde 16GB düşük kalır derim hoş karşılardım ama adam seni kazıklıyor. Kendisi 1600-1700 üzerine satmazsa ne olayım...
LG G5 modelinin kronik sıkıntılarını bğr araştır. G5 (Araştırıp güvenli olduğuna kanaat getirirsen) yada P9 öneririm. Maiar dedi: Sıfır bulması imkansız. Ben iphone6 mı satıp büyük ekranlı android telefona geçeceğim konuyu okuyordum. Sorunuza cevaben bildiğiniz telefoncu dükkanı benim garantisi bitmiş iPhone 6 64GB cihazıma 1400 lira teklif etti. Telefonun kutusu hala duruyor, kulaklık şarj aleti orijinal kutusundan çıkan ve telefon sağlam kullanıldı, en ufak bir hasar yok. Genişletmek için tıkla... 16GB olsa bu devirde 16GB düşük kalır derim hoş karşılardım ama adam seni kazıklıyor. Kendisi 1600-1700 üzerine satmazsa ne olayım...
A adem durmaz Hectopat Katılım 26 Kasım 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2017 #65 BERWAR dedi: İphone 6 modelini ne kadara buldun? Sıfır mı alacaksın? Sen 1500 TL'ye İphone 6 bulamazsın. Genişletmek için tıkla... 2000 TL civarı yazmış ondan önce.İlla iphone'da demiyor.
BERWAR dedi: İphone 6 modelini ne kadara buldun? Sıfır mı alacaksın? Sen 1500 TL'ye İphone 6 bulamazsın. Genişletmek için tıkla... 2000 TL civarı yazmış ondan önce.İlla iphone'da demiyor.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2017 #66 @adem durmaz Üstteki mesajları oku, ne dedim.
A adem durmaz Hectopat Katılım 26 Kasım 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2017 #67 BERWAR dedi: @adem durmaz Üstteki mesajları oku, ne dedim. Genişletmek için tıkla... İphone 6s demişin en az . Neden ? Bende merak ettim. Bende almayı düşünüyorum.
BERWAR dedi: @adem durmaz Üstteki mesajları oku, ne dedim. Genişletmek için tıkla... İphone 6s demişin en az . Neden ? Bende merak ettim. Bende almayı düşünüyorum.
Maiar Hectopat Katılım 19 Aralık 2016 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2017 #68 Sharpei Avcısı dedi: LG G5 modelinin kronik sıkıntılarını bğr araştır. G5 (Araştırıp güvenli olduğuna kanaat getirirsen) yada P9 öneririm. 16GB olsa bu devirde 16GB düşük kalır derim hoş karşılardım ama adam seni kazıklıyor. Kendisi 1600-1700 üzerine satmazsa ne olayım... Genişletmek için tıkla... 1600-1700 e satar ama bilmeyene. Biz piyasasını bildiğimiz için fazla birşey istemiyoruz. Sıfırı zaten ne kadar ki 2. Eline 1700 isteyelim
Sharpei Avcısı dedi: LG G5 modelinin kronik sıkıntılarını bğr araştır. G5 (Araştırıp güvenli olduğuna kanaat getirirsen) yada P9 öneririm. 16GB olsa bu devirde 16GB düşük kalır derim hoş karşılardım ama adam seni kazıklıyor. Kendisi 1600-1700 üzerine satmazsa ne olayım... Genişletmek için tıkla... 1600-1700 e satar ama bilmeyene. Biz piyasasını bildiğimiz için fazla birşey istemiyoruz. Sıfırı zaten ne kadar ki 2. Eline 1700 isteyelim
A adem durmaz Hectopat Katılım 26 Kasım 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2017 #69 Sharpei Avcısı dedi: LG G5 modelinin kronik sıkıntılarını bğr araştır. G5 (Araştırıp güvenli olduğuna kanaat getirirsen) yada P9 öneririm. 16GB olsa bu devirde 16GB düşük kalır derim hoş karşılardım ama adam seni kazıklıyor. Kendisi 1600-1700 üzerine satmazsa ne olayım... Genişletmek için tıkla... Telefon karşılaştırma sitesinden asus zenfone 3 ile samsung a5 karşılaştırdım asus daha iyi huawei karşılaştırdım yine asus iyiydi .
Sharpei Avcısı dedi: LG G5 modelinin kronik sıkıntılarını bğr araştır. G5 (Araştırıp güvenli olduğuna kanaat getirirsen) yada P9 öneririm. 16GB olsa bu devirde 16GB düşük kalır derim hoş karşılardım ama adam seni kazıklıyor. Kendisi 1600-1700 üzerine satmazsa ne olayım... Genişletmek için tıkla... Telefon karşılaştırma sitesinden asus zenfone 3 ile samsung a5 karşılaştırdım asus daha iyi huawei karşılaştırdım yine asus iyiydi .
MrClutchh Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 1.723 Makaleler 2 Çözümler 3 20 Mart 2017 #70 Hangi siteden ve hangi modeller?