Asus Zenfone 3 vs Casper Via A1 vs General Mobile GM 5 Plus

İphone 6 modelini ne kadara buldun? Sıfır mı alacaksın? Sen 1500 TL'ye İphone 6 bulamazsın.

Sıfır bulması imkansız. Ben iphone6 mı satıp büyük ekranlı android telefona geçeceğim konuyu okuyordum. Sorunuza cevaben bildiğiniz telefoncu dükkanı benim garantisi bitmiş iPhone 6 64GB cihazıma 1400 lira teklif etti.

Telefonun kutusu hala duruyor, kulaklık şarj aleti orijinal kutusundan çıkan ve telefon sağlam kullanıldı, en ufak bir hasar yok.

LG G5 modelinin kronik sıkıntılarını bğr araştır. G5 (Araştırıp güvenli olduğuna kanaat getirirsen) yada P9 öneririm.

Sıfır bulması imkansız. Ben iphone6 mı satıp büyük ekranlı android telefona geçeceğim konuyu okuyordum. Sorunuza cevaben bildiğiniz telefoncu dükkanı benim garantisi bitmiş iPhone 6 64GB cihazıma 1400 lira teklif etti.

Telefonun kutusu hala duruyor, kulaklık şarj aleti orijinal kutusundan çıkan ve telefon sağlam kullanıldı, en ufak bir hasar yok.
16GB olsa bu devirde 16GB düşük kalır derim hoş karşılardım ama adam seni kazıklıyor. Kendisi 1600-1700 üzerine satmazsa ne olayım...

LG G5 modelinin kronik sıkıntılarını bğr araştır. G5 (Araştırıp güvenli olduğuna kanaat getirirsen) yada P9 öneririm.

16GB olsa bu devirde 16GB düşük kalır derim hoş karşılardım ama adam seni kazıklıyor. Kendisi 1600-1700 üzerine satmazsa ne olayım...

1600-1700 e satar ama bilmeyene. Biz piyasasını bildiğimiz için fazla birşey istemiyoruz. Sıfırı zaten ne kadar ki 2. Eline 1700 isteyelim :)

Telefon karşılaştırma sitesinden asus zenfone 3 ile samsung a5 karşılaştırdım asus daha iyi huawei karşılaştırdım yine asus iyiydi .

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı