Asus Zenfone 3 vs Casper Via A1 vs General Mobile GM 5 Plus

Şöyle açıklayalım.
Xiaomi Mi5 aralarında en yüksek performansı sunuyor. SD821 ile Adreno 530 bulunduğu için. Performans konusunda Mi5 seçilir. Kompaktlık ve kamera için X Compact seçilir. XZ ile aynı kamera sensörlerine sahip. Ses ve ekstra teknolojileri için Zenfone 3 seçilir. Mesela ASUS PixelMaster 3.0 ile gayet kaliteli çekim yapabilirsin. Profesyonel çekim bile yapabilirsin yeterlilikleri sağlarsan. Bu üç telefonda benim 1500TL altı önerdiğim üç telefondur. Üçü de seni üzmez.

GM5 Plus 1500 segmentinde bir telefon değil telefonu bizzat kullanıyorum ilk aldığımda sıkıntılar yaşamıştım ancak güncellemeler ile gayet iyi bir hale geldi şuan hiçbir sıkıntısı yok ekran, kamera ve pil konusunda bir sıkıntı yaşamazsın. 1000 TL civarında bir telefon alacaksan öneririm. [emoji4]

Şöyle açıklayalım.
Xiaomi Mi5 aralarında en yüksek performansı sunuyor. SD821 ile Adreno 530 bulunduğu için. Performans konusunda Mi5 seçilir. Kompaktlık ve kamera için X Compact seçilir. XZ ile aynı kamera sensörlerine sahip. Ses ve ekstra teknolojileri için Zenfone 3 seçilir. Mesela ASUS PixelMaster 3.0 ile gayet kaliteli çekim yapabilirsin. Profesyonel çekim bile yapabilirsin yeterlilikleri sağlarsan. Bu üç telefonda benim 1500TL altı önerdiğim üç telefondur. Üçü de seni üzmez.
Okuldaki bilişim hocasına sordum asus önermedi samsung,lg g4,gm plus gibi şeyler önerdi . Tekrar söylüyorum ben uzun yıllar idare edecek kasma yapmıcak telefon istiyorum . Önerirseniz bakarım.

SD 625 ile SD 650 kıyaslanamaz bile performans olarak. SD 625 yeterli performansı sunar yalnız.
İphone 6'da alabilirim ama servis kalktı diyorlar . Birde özellikleri android telefona göre az gözüküyor ama performansı dahamı çok olur neye göre anlayabiliriz ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı