Asus Zenfone 4 İçin Kulaklık

AnadoluFPS

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sonunda 1 ay sonra Asus Zenfone 4 adlı telefonu alacağım. Malum içinden bir kulaklık çıkmıyor. Bende Asus model normal bir kullanıcı için kulaklık arıyorum. Seçimim hangi modelden yana olmalıdır? Teşekkürler.

Sony MDR EX10LP Modelini alabilirsin.Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım harika kulaklık.İndirimden 15 TL'ye almıştım şimdi ne kadardır bilmiyorum.

@AnadoluFPS
Merhabalar. öncelikle bütçenizi bize yazarsanız sevinirim.
Sizede merhabalar. Dediğim gibi normal kullanım için en fazla 20 TL verebilirim.

Sony MDR EX10LP Modelini alabilirsin.Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım harika kulaklık.İndirimden 15 TL'ye almıştım şimdi ne kadardır bilmiyorum.
Önerimiz için teşekkür ederim. Bende bir takıntı varda kulaklığında Asus olmasını istiyorum.

Samsung Galaxy Note 3'ün kulaklığını tavsiye edebilirim. 20tl ila 25tl arası değişim gösteriyor.
Kablo yapsı sağlam ve Mhz ses iletimi olsun bass olsun memnun edici sonuçlar veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@AnadoluFPS
Asus takıntınızı anlamış değilim ama Ses ve Performans açısından Not3 kulaklığı daha iyi
Not: Asus Telefon kulaklığı pekte güzel ürettiğini söyleyemem. İllaki istiyorum diyorsanızda. Asus Hs -101
önere bilirim. Zaten telefon kulaklığı olarakta pek fazla çeşidi olduğunu söyleyemem Asusun Mobil için.

Son düzenleyen: Moderatör:
@AnadoluFPS
Buyrunuz. resimdeki Gibi toplam 8 renk bulunmakta.
RbLNB1.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı