Asus Zenfone 5 2.20.40.13 güncellemesi batarya problemi

Berkay Aydın

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde dahili hafızaya atıp yapmıştım diğer güncellemeleri ama bugün böyle bir güncelleme var diye bildirim geldi 15 megabaytlık yapayım dedim keşke yapmasaydım. Şarjı su gibi gitmeye başladı. Hiçbir şey açık değilken 45 dakikada yaklaşık %30 azaldı. Asus kısa sürede yeni bir güncelleme ile düzeltir mi yoksa kendi başıma yapabileceğim bir şey var mı? Kullanılabilir durumda değil şu an telefon o kadar hızlı boşalıyor batarya.

10808077_10205282211759128_1378534934_n.jpg

Ekranın üzerinde %15 ile 2048 puzzle vardı oyun sildim çok şarj yiyor diye.

Edit:Asus'un kendi sitesinde 700 küsür megabayt gösteren güncelleme neden telefona 15 megabayt olarak indi?

Son düzenleme:
Evet bildirim geldi 15 megabaytlık güncelleme yaptım az önce factory reset yapıp 700 megabaytlık güncellemeyi attım dahili hafızaya. Gördü ve güncelledi. Kullanıyorum bakalım duruma göre yazarım buraya.
Not: 15 megabaytlık güncelleme yaptıktan sonra yazılım bilgisinde görünen sürüm ile indirdiğim 700 megabaytlık güncellemenin sürümü aynıydı ama güncelleme dosyası var diye gördü sorunsuz. Dünkü sıkıntı şuydu sanırım %30 dan sonra falan çok hızlı boşalıyordu şimdi kullanıyorum telefonu ne kadar idare edicek bakıcam. Ayrıca şunu belirtmek istiyorum Zenfone 5 almak isteyen arkadaşlar yanında şarj aleti taşımaya hazır olsun. Keşke biraz daha bekleyip g2 alsaydım.

Aradaki farkı toplayabilirsem zenfone umu satıp g2 ye geçmeyi düşünüyorum. Telefonun her şeyinden memnunum ama şu bataryayı bi türlü halledemediler. Boy olarak note 2 ile kapışıyor telefon 2100 mAh nedir? Hem 720p ekran bu kadar çabuk azalmamalı batarya.

Aradaki farkı toplayabilirsem zenfone umu satıp g2 ye geçmeyi düşünüyorum. Telefonun her şeyinden memnunum ama şu bataryayı bi türlü halledemediler. Boy olarak note 2 ile kapışıyor telefon 2100 mAh nedir? Hem 720p ekran bu kadar çabuk azalmamalı batarya.
tanıdığımda da vardı bu telefon.Fazla online oyun oynadığı için bataryası yetersiz kaldı.Bazı uygulamaları sildi kapattı olmadı.Rom aradık bu telefona uygun portlanan rom yoktu.Şimdi nasıl bilmiyorum.İkinci elde sorun yaşamadı satışa çıkardıktan iki gün sonra telefonu sattı.

tanıdığımda da vardı bu telefon.Fazla online oyun oynadığı için bataryası yetersiz kaldı.Bazı uygulamaları sildi kapattı olmadı.Rom aradık bu telefona uygun portlanan rom yoktu.Şimdi nasıl bilmiyorum.İkinci elde sorun yaşamadı satışa çıkardıktan iki gün sonra telefonu sattı.
Donanım olarak sorunsuz olan telefonu kaça sattı tam olarak? Benimki siyah modeli.

Donanım olarak sorunsuz olan telefonu kaça sattı tam olarak? Benimki siyah modeli.
Telefonu sorunsuz temizdi kutu,fatura,kılıf ve ekran koruyucuyla birlikte 630 a sattı.Şimdi değerini bilmiyorum ama o zamanlar telefon sadece teknosa ve kliksa da satılıyordu.Telefonunu sıfırı zor bulunuyordu.Şimdi vatan ve diğer alıiveriş sitelerinde de satılıyor.Satma düşüncen varsa diğer mağazalarada yayılmadan satmaya başla.Telefon ne kadar çok yayılırsa ikinci el değeri de o kadar düşüyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı