Benim asus zenfone 6 telefonum var. Arayüzü güzel hoşuma gidiyor. 1 artısıda 2 gün arayla kamera takvim vs. uygulamaruna güncelleme veriyor. Aspalt 8 hafif ısınma var. Simciyt buildit oyuna ilk başladığın zaman donma yapıyor. Tabi donması internete bağlanmasının yüzünden olabilir. Subway surf gibi oyunalarda tabi telofona vız gelir. Tek bu oyunlarda sorun yaşadım. 1 saat aralıksız oynarsan %30 şarj gidiyor . Asus zenfone 5 farkı olacanı sanmıyorum.
Öncelikle uygun fiyata telefon istiyorsanız 2 çekirdekli işlemciye katlanacaksınız.
Yarış oyunlarında 30 fps gayet güzel bence, sıra arkadaşımda aynı telefon var, Asphalt 8 oynadım, gayet akıcı ve güzeldi.
Bu saatten sonra Zenfone 5 alma derim, Asusun yeni telefonu Zenfone 2 söylentileri var, biraz daha bekleyip Zenfone 2 alabilirsin. Phones - ZenFone 2 (ZE551ML) - ASUS
Kendime telefon alacaktım. Annemde Asus zenfone 6 var. Bende kendime alağım. 10-15 gün içerisinde Asus zenfone 6 alcaktım şimdi vazgeçtim. Beklememe değermi. Sizce zenfone 2 nekadar olur. Kimsenin tahmini varmı. İyi geceler technopat üyeleri.
Kendime telefon alacaktım. Annemde Asus zenfone 6 var. Bende kendime alağım. 10-15 gün içerisinde Asus zenfone 6 alcaktım şimdi vazgeçtim. Beklememe değermi. Sizce zenfone 2 nekadar olur. Kimsenin tahmini varmı. İyi geceler technopat üyeleri.