Asus Zenfone 5 Alınır Mı?

• Konuyu başlatan OceanWave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 9.688
İstediğim performansı yakalayacağıma inanıyorum. Kullanan herkes memnun. Tabii ki s5 performansı bekleyemem. Belki de telefondan değilde Asus'tan fazla şey bekliyorum. :) Marka sevdam var biraz.
Haklısınınz Asus daha önce telefon pazarında olmadığı için. Zaman içerisinde eminim söz sahibi olacaktır. Özellikle Zenfone 2 ve Zoom modeli çok umut verici.

Siz alın. Kardeşimde var, 10 numara bir telefon. Tek kötü yani pil. O da çok etkileyeceğini sanmıyorum sizi.

Ben de yeni Zenfone 5 kullanıcısı oldum. Hiçbir sorun yaşamadım gayet güzel ve çok hızlı bir telefon. İşlemcisi çok iyi ve bende S3 ten geçiş yaptım. Açıkçası çok rahatladım. S3 ten sonra işime yarayan en büyük özelliği 2GB rami oldu. Arka planda ne kadar uygulama açık olursa olsun aralarında çok rahat geçiş yapabiliyorum ve hiç kasmıyor. Oyunlara gelecek olursak Nova 3 oynarken çok az fps düşüyor fakat diğer oyunlarda hiç kasmıyor mesela daha yeni Modern Combat 5 indirdim. Açıkçası ben pek umutlu değildim ama çok akıcı bir şekilde hiç kasmadan oynuyorum. Onun dışında kamerası çok iyi. Şikayetçi olduğum tek sorun ısınması S3 kadar olmasa da baya ısınıyor. Belki pili biraz daha büyük olabilirdi. İşlemci az enerji harcıyor fakar IPS ekran çok şarj yiyor.

@Uğur Öztürk S3'ten farkı nedir? Mesela uygulamalarda ve oyunlarda performans farkı ciddi seviyede mi?

Oyun testi yapmadım. Telefonda oyun oynayan biri değilim aslında günlük kullanım için aldım. S3'den farkı rami fazla ekran büyük ve hızlı geldi bana artık S3 ömrünü tamamlıyor.

S3 ile Zenfone kıyas edilecek telefonlar değil. Zenfone çok hızlı bir telefon. Zenfone 5'in bataryası belki yetersiz gelebilir. Onun dışında hiçbir sorunları yok. Asus çok iyi bir iş başarmış. Çizgisini bozmazsa ve sektörde tutunursa Sony'den değil de Asus'tan da devam edebilirim.

S3 ile Zenfone kıyas edilecek telefonlar değil. Zenfone çok hızlı bir telefon. Zenfone 5'in bataryası belki yetersiz gelebilir. Onun dışında hiçbir sorunları yok. Asus çok iyi bir iş başarmış. Çizgisini bozmazsa ve sektörde tutunursa Sony'den değil de Asus'tan da devam edebilirim.

Tabi ki kıyaslanacak telefonlar değil. 2.5 senelik neredeyse S3, rami yetersiz olduğu için kasma yapıyor, fakat hala kullanabilir.

Mükemmel olmadığını incelemede belirtmiştik ancak fiyatına göre özellikleri, tasarımı ve kullanıcı deneyimi olumlu bir telefon olduğu için alınır. Qualcomm işlemci sevenler için Turkcell'in T50 modeli de gayet başarılı. Önümüzdeki günlerde Lenovo'nun yeni telefonları da tanıtılacak, Motorola'yı aldıkları için güzel rakip modeller sunabilirler. Daha önce bu fiyat segmentinde General Mobile Discovery pek çok kaynak tarafından çok övülmüş, yere göğe sığdırılamamıştı ancak biz tavsiye etmemiştik. Zira bugün 2. el ilanlarına bakarak neden o zaman tavsiye etmediğimizi anlayabilirsiniz. Velhasılkelam ne kadar ekmek o kadar köfte, ancak bazısı daha damağa uygun olabiliyor, içinden çivi çıkmıyor, sonradan o kadar karın ağrıtmıyor ki biz de bunları tavsiye etmeye çalışıyoruz. Final özet: Zenfone'dan sizi Mars'a götürmesini beklemeyin, ancak seviyesine göre güzel bir Android cep telefonu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı