Asus zenfone 5 mi Casper via v5 mi?

Asus zenfone 5 mi Casper via v5 mi?

• Casper via v5

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    6
Türkiye'deki Zenfone 5 çift sim kartlı mıdır? Birde @Recep Baltaş ve @Ali Güngör Zenfone 5 incelemesinde telefon sesi konuşurken yüksek seste boğuk geliyor demişlerdi en çok buna takıldım,bu beni tedirgin etti.Bu hoparlör ve mikrofon konusuna açıklık getirirsek iyi olur.

Zenfone 5 kullanıyorum aynı şekilde konuşurken boğuk geliyor ama çok büyük sıkıntı yaratmıyor. Benim en çok konuştuğum insanla sıkıntı yaratıyor ama neden bilmiyorum. Onun olduğu yerde çekmediğinden midir yoksa ağzının içininde konuşmasından mıdır anlamadım.

Zenfone'daki ses boğukluğu sorunu güncelleme ile giderildi ancak hala yaşıyorsanız bulunduğunuz yerdeki çekim gücünden kaynaklı olabilir ama sadece tahmin yürütüyorum.

Casper Via v5'te internette okuyabileceğiniz, Şikayetvar gibi sitelerde bulabileceğiniz bazı kullanıcı şikayet yorumları şu şekilde: "Aşırı ısınma, batarya ısınması, batarya sorunu, kendiliğinden kapanıp açılmama, serviste arızanın giderilememesi." Özetle tavsiye etmiyoruz.

Şarjı çok az gidiyor. Son güncelleme ile batırdılar hatta düzeltmelerini bekliyoruz. Onun dışında performansı arayüzü fiyatına göre güzel bence. Çerçeveleri fazla geniş ama masaya ters koyunca çok şık duruyor. Ama ben batarya meselesi yüzünden satmayı düşünüyorum. G2 ile aradaki farkını toplayabilirsem g2 alacağım. Günde 2 kere şarj ediyorum cihazı. Ben de fazla kullanıyorum benden kaynaklanıyor biraz da.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı