Asus Zenfone 5 vs Discovery vs T50 vs Moto G vs... Max 700 TL

@Egemen tavsiyelerinizden yola çıkarak Zenfone 5'i uzun zamandır inceliyorum. Hatta bir Teknosa Mağazasına girip inceleme fırsatı buldum. Gayet akıcı, hızlı bir telefon fakat internette dolaşırken Subway Surfers oyununda oyuna başlarken küçük bir donma yaşandığını gördüm. Oyun ilerlerken bir kez daha donma oldu fakat bu donma bayağı bir canımı sıktı çünkü küçük bir donma değildi. Telefon Modern Combat 5'te de çok kasıyor. 700 TL'lik bir telefondan beklentimiz bu kadar büyük olmamalı ama Subway Surfers'in ardından o donmaları Minion Rush oyununda da gördüm. Beni bayağı tedirgin etti açıkçası. Zaten ülkemize gelen ASUS Zenfone 5 z2560 kullanıyor ve biz internette, orada burada 2580 işlemcisini kullandığını okuyarak telefonu almak istiyoruz. Bu yönden dolayı ASUS Türkiye'yi kınıyorum. Telefona olan ilgim bayağı bir azaldı. Eğer benim isteğimle çekilmiş bir inceleme videosu görmezsem büyük ihtimal ile telefonu almaktan vazgeçeceğim. :(
Modern Combat 5 açılıyor mu Zenfone 6 da?
 
Telefonun oyun performansını test eden varsa paylaşabilir mi ? Mesela Real Racing 3, Clash Of Clans veya Asphalt 8. Her oyun olur.
 
Bende technopat incelemesine bakarak kliksadan aldım. Telefona asphalt yükledim sorun kasma görmedim. G sensör baya hassas geldi bana güzel dönüşler. Kamera kalitesi muhteşem değil ama daha henüz tam güneşli bir ortamda çekim yapma şansım olmadı fakat discovery ve lg l9 kullanmış biri olarak onların üstünde bir kamerası var bence. Tabi sony nin kameralarıyla kıyaslanmaz ama şu da unutulmamalı onlarda 2 GB ramli telefon 1200 ün üstü civarları. Yani 699 a bu performans müthiş bence. Ben tavsiiye ederim bir de piyasaya baktığında, 2GB ram 4.4 kitkat (gelecekmiş) 8 mp arka 2 mp ön kamera 5" fiyatları bundan üst fiyat genelde..
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı