Asus Zenfone 5 Yedek Power Tuşu Nerede Bulunur?

Daha fazla  
Öncelikle şimdiden teşekkür ederim. Benim Asus Zenfone 5 telefonum var. Geçen günlerde suya düştü ve ekranın altındaki tuşlar ile power tusu çalışmamaya başladı. Ekranın altındaki tuşlar sıcakta çalışıyor soğukta gidiyor. Ben de geri tuşu diye bir uygulama buldum ve onun ile ekrana geri tuşu koydum. Neyse asıl konumuz power tuşu, bana bir adet power tuşu takımı lazım, ses açma kapama ile birlikte. Hiçbir yerde bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Servise yolla. Çok fazla para istemezler. Telefoncuya götür tuş takımını getirtirler.

Ya telefoncuların hepsine sordum. 1 aydır hiçbiri getirtemedi. Serviste telefon kaç gün bende kalmayacak? Yani 1 ay falan telefonsuz kalamam.

Peki Asus servisine internet üzerinden ulaşıp, fiyatını ve serviste kaç gün kalacağını sorabilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:

Telefon serviste 1 ay kalmaz. Asus'un müşteri hizmetlerini ararsan detaylı bilgi verirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 iş günü için de onlara ulaşıyor. Benim telefonum serviste. Bir hafta oldu gelmedi ama 2 haftada gelir kesin. Yola çıkmış.

Valla benim telefonum tamir edilmemesine rağmen, gitmesi fiyat belirlemesi geri dönmesi falan 3 hafta sürmüştü.

Telefoncularda bulman zor servise gönder.

E-bay da "zenfone 5 power button" diye aratın çıkacaktır. 3-4 dolar fiyatı vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…