Asus Zenfone 5 Yedek Power Tuşu Nerede Bulunur?

Daha fazla  
Öncelikle şimdiden teşekkür ederim. Benim Asus Zenfone 5 telefonum var. Geçen günlerde suya düştü ve ekranın altındaki tuşlar ile power tusu çalışmamaya başladı. Ekranın altındaki tuşlar sıcakta çalışıyor soğukta gidiyor. Ben de geri tuşu diye bir uygulama buldum ve onun ile ekrana geri tuşu koydum. Neyse asıl konumuz power tuşu, bana bir adet power tuşu takımı lazım, ses açma kapama ile birlikte. Hiçbir yerde bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Ya telefoncuların hepsine sordum. 1 aydır hiçbiri getirtemedi. Serviste telefon kaç gün bende kalmayacak? Yani 1 ay falan telefonsuz kalamam.

Peki Asus servisine internet üzerinden ulaşıp, fiyatını ve serviste kaç gün kalacağını sorabilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya telefoncuların hepsine sordum. 1 aydır hiçbiri getirtemedi. Serviste telefon kaç gün bende kalmayacak? Yani 1 ay falan telefonsuz kalamam.

Peki Asus servisine internet üzerinden ulaşıp, fiyatını ve serviste kaç gün kalacağını sorabilir miyim ?

Telefon serviste 1 ay kalmaz. Asus'un müşteri hizmetlerini ararsan detaylı bilgi verirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı