Asus Zenfone Go Nasıl Bir Telefon ?

Espeyato

Hectopat
Katılım
8 Eylül 2014
Mesajlar
330
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar 550 lira civarında telefon alacağım. Azami bütçem 600 Asus Zenfone Go' yu gördüm sizce nasıl bir tercih olur ?
 
Pil, şebeke ve güncelleme konusunda sıkıntı çekersin. Asus'un zaten mobil cihazlar için teknik desteği 0, yani yok gerçekten de bir gram abartmıyorum. Evet telefonlar kağıt üstünde iyi ve fiyatını hak ediyor görünebiliyor ama kullanmaya başladığında öyle olmuyor maalesef. Ben bir kere alıp bu hataya düştüm bir daha da düşmem. Gerekirse 3 ay 5 ay neyse beklerim üzerine para koyar daha iyi bir marka ve model alırım. Sosyal medyadaki ve forumlardaki viral reklamlara uyup de tercih yapmamakta fayda var. Varsa aynı model telefonu kullanıp bu sıkıntıları yaşamayan yazsın buraya.
 
Teşekkür ediyorum kullanmış birisi olarak deneyimini paylaştığın için. Dediğin gibi artık biraz daha sabredip üzerine para koymam gerecek.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı