ASUS'a garanti belgesi mail olarak atılabilir mi?

argent0

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam 1 aylık ASUS monitörümün görev çubuğunun altında çizgiler oluştu, bu yüzden garantiye göndermek istedim. ASUS sitesinde garanti başvurusu yaptım ama hatırladığım kadarıyla garanti belgesi kutudan çıkmamıştı. Sadece fatura göndersek olur mu ya da elektronik garanti belgesine ulaştım mail olarak atsam olur mu?

Arkadaşlar selam 1 aylık ASUS monitörümün görev çubuğunun altında çizgiler oluştu, bu yüzden garantiye göndermek istedim. ASUS sitesinde garanti başvurusu yaptım ama hatırladığım kadarıyla garanti belgesi kutudan çıkmamıştı. Sadece fatura göndersek olur mu ya da elektronik garanti belgesine ulaştım mail olarak atsam olur mu?
Sadece fatura göndermeniz yeterli oluyor.

E faturaya geçildi şimdi e-fatura netten satışlarda zorunlu ve FATURA garanti belgesi yerine geçerli ve bilindik sitelerden aldı isen onlar (Hepsiburada, Amazon vb.) Sisteme siparişlerime yüklüyor e-faturayı e faturaya ulaşamıyorsan aldığın siteye yaz mail atarlar.

E faturaya geçildi şimdi e-fatura netten satışlarda zorunlu ve fatura garanti belgesi yerine geçerli ve bilindik sitelerden aldı isen onlar (Hepsiburada, Amazon vb.) Sisteme siparişlerime yüklüyor e-faturayı e faturaya ulaşamıyorsan aldığın siteye yaz mail atarlar.

Gaming Gen TR'den aldım hocam e faturayı çıkarttım koydum kutunun içine teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı