- Makaleler
 - 1

Onu bilmek için de müşteri hizmetlerini aramak gerekiyor.Donanımları takacağınız kapakların vidasında garanti etiketi yoksa sorun yok.
Onu bilmek için de müşteri hizmetlerini aramak gerekiyor.Donanımları takacağınız kapakların vidasında garanti etiketi yoksa sorun yok.
Onu bilmek için de müşteri hizmetlerini aramak gerekiyor.
Yok hocam. Zaten kasanın içini açtıysanız orada da gözüküyor sadece işlemci üzerinde bir "üçgen içersin de ünlem işareti" var uyarı niteliğinde. Özetle senin işlemci ile işin yok dercesine. Bunun dışında istersen alt kapağı tamamen çıkar bak içine, fotoğraf çek, SSD ekle, RAM ekle/çıkar, istersen pilini çıkar (tavsiye etmem uzmanlık gerektirir) fark etmiyor. Sadece işlemci, bakır borular, ekran kartı, fanlar buralara elleşme yeterli ASUS için.Geçen gün iki tane vidayı sökmüştüm içini kendim temizlemek için sonradan aklıma geldi acaba garantisi bozulur mu diye geri kapattım umarım bozulmaz.
Tamam, teşekkür ederim.Hocam yarın arayın müşteri hizmetlerini - şu anda kapalılar kendileri - konuşun yardımcı oluyorlar. Bildiğim kadarıyla garanti dışı olmamalı ancak bu 8 yıl önce duyduğum bilgi belki de artık bozuyordur. Yarın görüşün gayet nazikler ve hızlılar da.
Yok hocam. Zaten kasanın içini açtıysanız orada da gözüküyor sadece işlemci üzerinde bir "üçgen içersin de ünlem işareti" var uyarı niteliğinde. Özetle senin işlemci ile işin yok dercesine. Bunun dışında istersen alt kapağı tamamen çıkar bak içine, fotoğraf çek, SSD ekle, RAM ekle/çıkar, istersen pilini çıkar (tavsiye etmem uzmanlık gerektirir) fark etmiyor. Sadece işlemci, bakır borular, ekran kartı, fanlar buralara elleşme yeterli ASUS için.
Dell marka gaming olmayan dizüstüne ram ve ssd takmak istediğimi sordum gelen mailde fiziki hasar verilmediginde garanti için sorun olmadığı söylendi.Bende taktim 1 yıldırda kullanıyorum.Evet ancak dikkat edin sadece gaming ürünleri için geçerli bu dediğim. Yani TUF serisi ve ROG serisi için. Geri kalanını bilmiyorum ne yazık ki sormadım.
Ben sadece ASUS markasının gaming olmayan ürünleri için yorumda bulunmuştum... Siz çok yanlış anlamışsınız, her markanın kendi kuralları vardır. Ben burada ASUS için yorumda bulundum.Dell marka gaming olmayan dizüstüne ram ve SSD takmak istediğimi sordum gelen mailde fiziki hasar verilmediğinde garanti için sorun olmadığı söylendi. Bende taktim 1 yıldır da kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.