ASUS’tan Dünyanın İlk NFC Uyumlu Masaüstü Bilgisayarı: ASUS M70

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Dördüncü nesil Intel Core işlemcilere ve NVIDIA GeForce GTX ekran kartı özelliklerine sahip ASUS M70, NFC uyumlu akıllı cihazlarla tek dokunuşta eşleşebiliyor. ASUS, dünyanın ilk NFC uyumlu masaüstü bilgisayarını piyasaya sürüyor. NFC uyumu* sayesinde evdeki NFC uyumlu diğer akıllı cihazlarla tek dokunuşta eşleşebilen M70, 4. nesil Intel Core işlemciler ve NVIDIA GeForce GTX ekran kartı

ASUS’tan Dünyanın İlk NFC Uyumlu Masaüstü Bilgisayarı: ASUS M70 Technopat

1112926.gif

Daha fazlası...

Keşke birisi de deseydi ki dikkat edin standart olmayan custom bir psu'su var, ne yükseltme yapabilirsiniz, ne de patlarsa yenisini alabilirsiniz, anakartla beraber çöp olur. Kimse demedi, aldık... Şimdi fıstık gibi bilgisayar çöp olarak evin kenarında duruyor. Siz siz olun böyle firmaların özel üretim bilgisayarlarından uzak durun, yok illa alacağım derseniz de power supply'ın elektrik bağlantısına dikkat edin, asla patlatmayın. Saç kurutma makinesi, ısıtıcı falan takılamayacak bir yere bağlayın, üçlü prize bağlayıp uluorta bırakmayın.

Maalesef yükseltemezsin kardeş, önce anakartı ve power supply alman lazım yeni, kasaya olacak şekilde. En azından CPU ve RAM'ler ve kasa boşuna çöpe gitmemiş olur. Ben yapmadım çünkü o kadar her şeyi baştan alacaksam sıfırdan güncel bir şeye girişirim hiç değilse tam güncel olur içimde kalmaz. Yoksa o eski cpu'ya anakart alırken güncelden uzaklaşılabilir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı