ASUS'un anakart yanma problemi başlarını ağrıtacak

Açıkçası teknolojik parçalara ilk atılmamdan itibaren ASUS'a her zaman önyargılı olmuşumdur, ve araştırdıkça da bu önyargımda haklı olduğumu gördüğüm pek çok ürünü oldu. ASUS benim gözümde her zaman kötü bir marka. Örnek isteyene pek çok ürün ile açıklamasını yapabilirim. Her marka hata yapar, ama bu kadar high-end ve pahalı ürünlerde sürekli olarak hata görülmesi saçmalık. Hero anakartlarda yanma mı dersin, full plastik kaplamalı Dark Hero mu dersin, RAM topolojisi kötü B550-XE mi dersin, berbat ses kalitesine sahip 200$'lık Delta S, Delta S Animate ve Delta S Wireless kulaklıkları mı dersin... Daha niceleri var. Konudan bağımsız ASUS'un cashback kampanyası ile vadettiği geri ödemeleri de 4-5 sonra yapması ayrı bir komik durum. Rakibi MSI bu cashbacki 15 gün içerisinde yaparken ASUS ne diye 4-5 ay sonra yapıyor? Pazar büyüklük farkı falan değil olay.
 
Eski TUF serisi laptopları, şu anki TUF monitörler, berbat Gladious mouselar, f/p oranı berbat kulaklıklar, hava akışı berbat olup çok pahalıya satılan TUF kasalar vs. say say bitmez. ASUS bana göre overrated bir marka. Tabii ki iyi ürünleri ve işleri mevcut fakat çoğu ürünü artık tercih edilesi değil diğer küçük markalara veya dev rakiplerine göre maalesef.
 
Konuyla alakasız ama moderatörün chip forum linkini silmesi çok komik olmuş. Bilgi paylaşmak için vardır diyen Recep Baltaşa selamlar.

Biraz öyle oldu. Bir de benim yazdığım konu başlığı “Asus’un başı ağrıyacak” şeklindeydi. Yani aslında AM5 anakartların yanmasıyla ve Asus’un sorumluluk almamasıyla başlayan tepkilerin, Gamers Nexus ve Jayz gibi milyonlarca takipçili teknoloji editörlerinden küfür ve ban yemesine ulaşarak Asus’un kamuoyunu ciddi şekilde karşısına alması hakkındaydı ama başlık böyle değiştirilince Jayz’nin tepkisi konu içinde bütünlüksüz kaldı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı