ASUS'un Ivy Bridge İşlemcili Yeni Canavarı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
79.058
Makaleler
289
Çözümler
2.267
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522743131
ASUS çok yakında yepyeni bir masaüstü PC modelini piyasaya sürecek. Ivy Bridge işlemcili bilgisayar, dünyada ilk defa fabrika çıkışlı olarak 4.6 GHz overclock'lı gelecek.

Özellikler hakkında yorumlarınızı bekliyorum gençler...

Model AdıROG Tytan CG8580
İşlemciIntel Core i7-3770K 4 Çekirdekli
4.6GHz Overclock işlemci
AnakartASUS Z77 Anakart
RAM16GB (DDR3 1600, 4x4GB)
Maksimum Ram Kap.32GB (4 DIMM SLOT)
Sabit Disk (HDD)128GB SSD + 2 TB 7200rpm 32Mb Cache SATA 6Gbs
Ekran KartıASUS NVidia GeForce GTX680
Ekran Kartı Ram2GB DDR5
OptikBlu-ray Yazıcı + DVD Yazıcı
İşletim SistemiWindows 7 Home Premium 64bit
DiğerASUS Xonar harici Ses Kartı
Klavye & MouseGaming Klavye Mouse
Asus'a Özel Özellikler• Dünyanın en hızlı tek GPU ekran kartı GTX680
Asus Xonar harici ses kartı ile en iyi ses deneyimi
• Fabrika çıkışında overclocklanmış işlemci.
Tek tuş ile 4.6GHz'e kadar Overclock imkanı
• En iyi performans için Su soğutma
Bilgisayarı kapatmadan disk takabilme (Hot-Swap)
• 700W orjinal power supply
Fiyat7000 TL - Satın Al: Vatan Bilgisayar


  • Özel dört çekirdekli hız aşırtmaya sahip 3. Jenerasyon Intel® CPU’yu Turbo Gear ile anında 4.6 GHz’e çıkartın
  • Xonar DX ile 35 kat daha berrak ses
  • GTX 680 ekran kartı ile aynı anda 4 ekrana birden görüntü desteği
  • RAID 0’a yükseltilebilen 128GB SATA3 SSD

top_rogtytan2.jpg


Güncellenmiş ve savaşa hazır

Intel® Core i7-3770K ve Orijinal Windows® 7 Home Premium ile güçlendirilmiş ROG TYTAN CG8580 masaüstü bilgisayar ile oyunlarda ezici üstünlük elde edin. Özel çekirdekte birden işlemciişlemci hızlandırma ve sabit diskten 4 kat daha yüksek veri erişimi sağlayan 128 GB SATA 3 SSD ile daima önde olun. 2GB GDDR5 bellekli GTX 680 ve ASUS Xonar DX ses kartıyla güçlendirilmiş HD görsel ve ses deneyimi ile aksiyonun bir parçası olun.

3. Jenerasyon Intel® Core™ İşlemciler


Intel® Turbo Boost Technology 2.0 destekli CG8580, işlemci çekirdeklerinin temel çalışma frekansından daha hızlı çalışmasını sağlar. Intel® Quick Sync Video teknolojisi ile video oluşturmak, düzenlemek, dönüştürmek ve web sitelerine yüklemek daha kolay ve hızlı bir biçimde gerçekleştirilebilir. Buna ek olarak LucidLogix Virtu MVP teknolojisi, grafik performansını %60’a kadar artırırken video dönüştürme hızını da üçe katlamaktadır.

Güvenilirlik ve müşteri memnuiyetinde bir numaralı Windows-tabanlı bilgisayar


ASUS masaüstü bilgisayarlar en iyi üretim kalitesi, yenilik ve uzun ömürlülük geleneğini simgelemektedir. PCWorld ABD’nin 2010 ve 2011 Güvenilirlik ve Servis araştırmalarına göre kullanıcılar Windows® tabanlımasaüstü bilgisayarlararasında güvenilirliği, değeri ve sessiz çalışması ile ASUS’u bir numaralı tercihleri olarak belirlemişlerdir. ASUS masaüstü bilgisayarlar; performansları, tasarımlarıve bağlanabilirlikleri dolayısı ile daha birçok övgü almıştır.

Kaynak: 1 ; 2

Güce Hükmedin

Turbo Gear ile Anında Dört çekirdek Overclock

cpu.jpg
dx.jpg


ROG CG8580, geliştirilmiş 3. Jenerasyon 22nm Intel® Ivy-Bridge Core i7-3770K işlemcisi ile 4.6 GHz’lik en yüksek kararlı hızda çalışırken DirectX 11 ve Intel® Quick Sync Video teknolojisi ile yüksek tanımlı grafikler sunmaktadır. Sıkı bir oyuncu olarak ne talep ederseniz edin, CG8580 hızlı bir biçimde yerine getirebilecek güce sahip. CG8580 ile üstün grafik performansı ve akıcı oyun deneyiminin keyfini çıkarın.
OC.jpg


Özel dört çekirdekli işlemci hızlandırma ve Turbo Gear ile işlemci hızını bilgisayarı yeniden başlatmaya gerek olmadan anında hızlandırarak daima önde olun.


128GB SATA3 SSD


ssd.jpg


128 GB SATA 3 SSD kullanıcılaragelenekselsabit disklere oranla dört kat daha fazla veri erişim hızı sağlamakta.

Tek GPU üzerinde 4 ekran

nvidia.jpg


NVIDIA® GeForce GTX680 ekran kartı ile 4 ekrana birden aynı anda görüntü verebilir ve 3D Vision Surround ile fazladan bir monitör daha bağlayabilirsiniz. CG8580 aynı zamanda 2GB GDDR5 video belleği, saat frekansını en üstü düzeye çıkaran GPU Boost ve mümkün olan en iyi kare oranları için Adaptive Vertical Sync teknolojisi ile 2560 x 1600 çözünürlüklerde gerçeğe yakın görüntüler sağlamaktadır.


Xonar DX ile 35 kat daha temiz ses


xonar.jpg


Dolby Home Theater teknolojisi ile güçlendirilen ASUS Xonar DX ses kartı, dâhili ses yongalarına oranla 35 kat daha berrak (116dB SNR) ses kalitesi sunmaktadır. Bu, sesleri yüksek ve berrak duymanızı sağlarken düşmanlarınızı görmeden önce duymanızı mümkün kılar.
doblyGrp.jpg


Üst Düzey Güvenilirlik

LiquidCooling.jpg


Dayanıklılık ve müşteri memnuniyetinde bir numaralı Windows tabanlı bilgisayar


PCWorld ABD’nin 2010 ve 2011 Güvenilirlik ve Servis araştırmalarına göre kullanıcılar Windows® tabanlımasaüstü bilgisayar arasında güvenilirliği, değeri ve sessiz çalışması ile ASUS’u bir numaralı tercihleri olarak belirlemişlerdir. ASUS masaüstü bilgisayarlar; performansları, tasarımlarıve bağlanabilirlikleri dolayısı ile daha birçok övgü almıştır.

5-yollu hava tahliyesi & sıvı soğutma

iF ve Reddot ödülü kazanan tasarıma sahip kasa, 5-yollu hava tahliye ve sıvı soğutma sistemi ile verimli ve sessiz bir soğutma sağlıyor –uzun süreli oyun oturumları için ideal. ASUS mühendisleri tarafından mükemmelleştirilen CG8580, mekanik ve termal yenilikleriyle yük altında dahi üst düzey kararlılığını korumaktadır.

vrm.jpg


Digi+VRM


Digi+VRM, birden fazla dijital sinyali hassas bir biçimde eşleştirerek hiçbir güç aktarıma kaybına yer bırakmaz. Bu, mükemmel işlemci overclock performansını ve kontrolünü mümkün kılar.

Komuta Memnuniyeti

Gerçek Oyun Klavyesi

ROG klavye üzerinde yer alan tuşlar, en yüksek kalitede üretilerek her basışta mümkün olan en hızlı tepkiyi almanızı sağlamaktadır.
Hızlı parmak hareketlerine karşı duyarlı olan tuşlar, sert vuruşlara karşı da dayanıklı bir yapıya sahiptir.
ROG klavyenin tuş başına 50 milyon basma ömrü vardır.
keyboard.jpg


Özel tasarlanmış arabirime sahip ağır oyuncu faresi

ROG oyuncu faresi, 4000 DPI lazer tarayıcıya sahip keskin bir algılama performansına sahiptir.
Oyuncular için özel olarak tasarlanmış arabirim, kişiselleştirilebilir DPI ve tuş işlevleri ve ayarlanabilir fare ağırlığı ile farenizi rahatlıkla oynadığınız oyuna göre yapılandırabilirsiniz.
mouse.jpg



DEFCON göstergeli gizli denizaltı tasarımı

submarine.jpg


Balistik füze denizaltılarından esinlenen ROG TYTAN, baştan aşağıya üst düzey oyun deneyimi için tasarlandı. DEFCON göstergesi ile sistem hazır olup olmadığını mavi ve kırmızı LED ışıklar yoluyla gösterebiliyor.

Wi-fi GO!

wifi.jpg


Wi-fi GO, cep telefonu, tablet ve dizüstü bilgisayar gibi taşınabilir cihazlara çoklu ortam içeriğin aktarılmasını sağlarken dünyaya kolay bir biçimde bağlanmanızı sağlar.
 
Piyasadaki bütün diskler 500MB+ okuma yazma sunarken SanDisk maalesef hala 250 MB civarında takılıp kalmış durumda. ASUS, bazı Zenbook modellerinde bu diskten kullandı ve kullanıcılar bu yüzden isyanlarda :)
 
Parası olan zenginler allah aşkına artık bakkallara gidip en pahalı bilgisayarı istemeyin gidin bunu alın. Ya adam arkadaşıma i7 2700K'lı GT220'li bilgisayar verdi 2500 TL 'ye, gittik kafasına attık. Çocukta bilmiyo napsın :D
 
Ivy bridge'ler pek cazip gelmedi test sonuçları çıksın ona göre değerlendireceğim. Ancak Ivy ler çıkınca i5'lerin fiyatı düşerse daha iyi olur.
Asus un yeni modeline gelincede, adamlar laptop'ların gücünü göstermiş ve fiyatlarınıda. :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı