ASUS'un sağlam dediği GTX970 Strix

Onur Bey

Hectopat
Yer
İzmir
Aşağıdaki videolarda 3 kere ASUS garanti servisine gitmiş ve "SAĞLAM" onayı almış bir kartın sesini dinleyeceksiniz.

3. kere garantiye yollamamda içine "Fan yuvasının tamamen değişmesi gerek" şeklinde not bırakmama rağmen not içinde buruşturulmuş bir şekilde bana geri geldi. Ve 3. kere "Ürününüzde sorun yok" dediler.

Ürünü geçen yıl ağustosta almama rağmen kart toplam kasamda 1 hafta durmamıştır.

Ürün kalitesi olarak memnunum, fakat sırf garanti servisi yüzünden ASUS almayın, aldırmayın.

Bu yazıyı bu foruma yazarak açık ara ASUS reklamı yapan insanların da gıcığına gidiyorumdur umarım.

Ayrıca Google'da "ASUS rezaleti" diye aratırsanız, bir daha yüzüne bakmazsınız.

Buyurun bunlar da fanın çıkardığı seslerin video linkleri:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vidalarını kendin sıkmayı denedin mi?

3 kere servise aynı sebepten verdiysen dördüncüde müdahale etmek zorundalar veya değişim. Tekrar göndereceksen nota bunu da belirt. Bu arada hangi servis?

Can çekişiyor gibi. :)
Aslında bu durumda pek gülmek hoş olmaz ama gerçekten sizin açınızdan düşündüğümde rezalet bir durum. Birde yalan söylemişsiniz gibi üründe bir problem yok demeleri... Umarım ürüne gerek müdahaleyi yaparlar. Sonuçta burada T-shirt, gömlek almıyoruz. 1200-1300 TL gibi bir fiyattan bahsediyoruz. Bende bu aralar ekran kartı satın alacaktım. Asus almadan önce bir daha düşüneyim (n)

Eğer aynı yıl içerisinde 4.defa arıza yaptıysa iade hakkı da doğuyor. Tüketici hakem heyetine başvurarak paranızı geri alabilirsiniz.

3 kere servise aynı sebepten verdiysen dördüncüde müdahale etmek zorundalar veya değişim. Tekrar göndereceksen nota bunu da belirt. Bu arada hangi servis?
3 kere aynı hatadan gönderdim ve ürün hala bozuk.
Garanti servisi İstanbul Ataşehir'deki SMS INFOCOMM.

Dediğiniz servis işini Vatan'daki bir çalışana sordum, ürün bozuk değil diye gönderildiyse sayısı bir şey ifade etmiyor demişti. Tüketici hakem heyetine başvurmam gerekiyormuş.

@Gheky Ekran kartını 1530 liraya aldım, şu an 1200-1300 TL. Bilseydim ne ASUS alırdım, ne de GTX 970.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı