Var eğer garanti kapsamında ise hala ürün kurye yollayıp evden aldırıyorlar fakat ben servise gönderdiğimde onlarda ServisPoint'e yollamışlardı .Merhaba. Bilgisayarımın genel temizliği ve yeni batarya almak için ASUS'un servisine ihtiyacım var da. Var mıdır servisi? Nasıl ulaşabilirim? Adana'da yaşıyorum. Şehir dışında da olur.
Garantisi yok ne yazık ki. Faturası falan da yok.Var eğer garanti kapsamında ise hala ürün kurye yollayıp evden aldırıyorlar fakat ben servise gönderdiğimde onlarda ServisPoint'e yollamışlardı .
Ücret isterler muhtemelen .Garantisi yok ne yazık ki. Faturası falan da yok.
Alsınlar zaten. Sorun değil. Yeterki 1000 Lirayı geçmesin.Ücret isterler muhtemelen .
1000 tl servise sırf temizlik için vermek mantıklı değil zaten garantisi bitmiş kendin öğrenmeye çalış veya tanıdık birisinden rica et , termal macun 1gr lık güzel bir şey de al en iyi öyle olur .Alsınlar zaten. Sorun değil. Yeterki 1000 Lirayı geçmesin.
Batarya da alacağım ama.1000 tl servise sırf temizlik için vermek mantıklı değil zaten garantisi bitmiş kendin öğrenmeye çalış veya tanıdık birisinden rica et , termal macun 1gr lık güzel bir şey de al en iyi öyle olur .