At eti yedim

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 |
Dün at etinden yapılmış kebap yedim, normal kebap gibi kuyruk yağı ile karıştırılmış ve içerisine pul biber gibi baharatlar da eklenmişti. Doğrusunu söylemek gerekirse tat olarak dana eti veya koyun etinden yapılan kebapla aradaki farkı anlayamadım, bana gayet normal geldi.

Dün at etinden yapılmış kebap yedim, normal kebap gibi kuyruk yağı ile karıştırılmış ve içerisine pul biber gibi baharatlar da eklenmişti. Doğrusunu söylemek gerekirse tat olarak dana eti veya koyun etinden yapılan kebapla aradaki farkı anlayamadım, bana gayet normal geldi.
Afiyet olsun hocam. Satan kişi mi söyledi at eti olduğunu?

Türkiye'de satan yer var mı öyle yoksa yurt dışında mı yaşıyorsun? Türkiye de yasak sanırım.

Satmak yasak ama arkadaş kendisi yemek için kesiyor ve Deep Freeze'de saklıyor. Önce çekindim gel bak tadına deyince gayet normal geldi ve yedim. Bir daha yer miyim onu bilemem, tamamen psikolojik olarak yemiyoruz bence.

Satmak yasak ama arkadaş kendisi yemek için kesiyor ve Deep Freeze'de saklıyor. Önce çekindim gel bak tadına deyince gayet normal geldi ve yedim. Bir daha yer miyim onu bilemem, tamamen psikolojik olarak yemiyoruz bence.

Afiyet olsun o zaman. Zaten bilmesek te dışarıdaki yemeklere at eti koyuyorlardır.

İslam dinine göre kimi kesim tarafından haram kimi kesim tarafından da mekruh olarak değerlendirilmiş olan ve Türkiye’de yasal olarak tüketilmesi yasak olan bir et türüdür at eti. Tüketilen ülkelerde doğal bir şekilde yetiştirilmiş olan atlar tüketiliyor, ilaç ile yetiştirilmiş olan atların etinin zehirleme riski yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı