Benim kasamda High Power var ve güveniyorum. Ama PowerBoost'a güvenmem.İşlemci konusunda sorun olacağını sanmıyorum 12.nesil i3 çoğu testlerde besleyebiliyor. Sadece aklım PSU tarafında oldu sisteme zarar gelmesin diye
Benim kasamda High Power var ve güveniyorum. Ama PowerBoost'a güvenmem.İşlemci konusunda sorun olacağını sanmıyorum 12.nesil i3 çoğu testlerde besleyebiliyor. Sadece aklım PSU tarafında oldu sisteme zarar gelmesin diye
Kasa ortalama, PSU kalitesiz. Şansınızı deneyebilirsiniz.
O i3, RTX 3060'ı besleyecek mi?
Benim kasamda High Power var ve güveniyorum. Ama PowerBoost'a güvenmem.
Alırken bir önyargıyla yaklaştım ama bence çok güzel bir PSU, hiç sıkıntısını görmedim. O kadar elektrik kesintisi yaşadım, bana mısın demiyor.Besleyecektir.
High Power kaliteli bir markadır.
Besleyecektir.
High Power kaliteli bir markadır.
HocamLink atabilir misiniz?
VOK-SUMMER WIN/Intel Core i3 13100F/ASUS GeForce RTX 3060 DUAL OC 8GB/16GB DDR4/480GB NVMe M.2 SSD/Windows 11 Home SL/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM hocam merhaba tekrardan 1 2 saat önce yazdığım PC ile benzer bunu gördüm sizce bu tercih edilebilir miLink atabilir misiniz?
İ3 1 k daha koyup i5 yapabilriimHocam peki şimdi eklesem veya sonradan eklesem önerebileceğiniz PSU var mıdır bu sisteme pişman etmeyecek.
Hocam
VOK-SUMMER WIN/Intel Core i3 13100F/ASUS GeForce RTX 3060 DUAL OC 8GB/16GB DDR4/480GB NVMe M.2 SSD/Windows 11 Home SL/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM hocam merhaba tekrardan 1 2 saat önce yazdığım PC ile benzer bunu gördüm sizce bu tercih edilebilir mi
Hocam peki şimdi eklesem veya sonradan eklesem önerebileceğiniz PSU var mıdır bu sisteme pişman etmeyecek.
Hocam
VOK-SUMMER WIN/Intel Core i3 13100F/ASUS GeForce RTX 3060 DUAL OC 8GB/16GB DDR4/480GB NVMe M.2 SSD/Windows 11 Home SL/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM hocam merhaba tekrardan 1 2 saat önce yazdığım PC ile benzer bunu gördüm sizce bu tercih edilebilir mi
İ3 1 k daha koyup i5 yapabilriim
Peki hocam kasa ve PSU rahatlığı+işlemci i5 olcak daha rahat etmezmiyimHayır, buradaki kart 3060 "8 GB", 3050'den hâllice. PSU için bütçe nedir?
Peki hocam kasa ve PSU rahatlığı+işlemci i5 olcak daha rahat etmezmiyim
Hocam öğrenciyim bide okadsr yetiştiren oyuzden sistem garanti olsun diye araştırdım bunu gördüm şuan bu nün kasa ve PSU daha iyi işlemcisi i5 12 k ekran kartı 8 ama Asus model arada 6 7 fps değeri ni işlemci kapatır zatenHayır, buradaki kart 3060 "8 GB", 3050'den hâllice. PSU için bütçe nedir?
8 GB'ın vadesi yavaş yavaş dolmaya başlayacak ve 12 GB ile aralarında güç farkı da var. Size kalmış ama ben değiştirmezdim.
Hocam öğrenciyim bide okadsr yetiştiren oyuzden sistem garanti olsun diye araştırdım bunu gördüm şuan bu nün kasa ve PSU daha iyi işlemcisi i5 12 k ekran kartı 8 ama Asus model arada 6 7 fps değeri ni işlemci kapatır zaten
i5 o farkı kapatamazmi hocam yani i5 12 k 5600'den daha sağlam işlemci ve ayrıca PSU'dan rahat ederm kasadan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.