Ataberk doğan ecoboost sistem iyi mi?

Öyle yapaym daha makul olur
Yerinizde olsam RTX 3060 12 GB modelli olanı tercih ederim. 8 GB ile arasında oyunlarda en az 15-20 FPS fark oynuyor. Günümüzde bile VRAM sıkıntısı yaşanıyor. Bir zaman sonra daha da fazla yaşanmaya başlayınca pişmanlığınız başlar neden 8 GB 3060 aldım diye.

Bir şey dicem bu vok summerin kasası iyimi VENTO VG20A 650W 80Plus Tempered Glass USB 3.0 Mesh RGB ATX Mid Tower Kasa yazarsanız sevinirim

Bir şey dicem bu vok summerin kasası iyimi VENTO VG20A 650W 80Plus Tempered Glass USB 3.0 Mesh RGB ATX Mid Tower Kasa yazarsanız sevinirim
Bende şey yaptm dostm iade ettm 8gb ekran kartı ama PSU kasa fln iyi işlemciyi de i5 yapcm param krediye geri dönünce vok alcam hemen veya bu mu iyi anlamdım

8 GB ekran kartini iade mi ettin.

Yok aga ben normalde ecoboost sipariş vermiştim ama sipariş iptal isteği attm ve dedigm givi PSU'dan ve kasadan korktum o yüzden vok sistem gördüm onu alacağım siparişim iptali kabul olup parası gelince 2 günde gleiyormus geri para aldığım gibi voka i5 takip almayı dusunuyorum 14K ya geliyor.

8gb ekran kartini iade mi ettin
Ama sence 2 Şi arasında hangisi mantıklı olur

kasa sence iyi mi degistirmek lazimmi ona gore bende i5 takıp siparis edicem bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…