Okuduğu bölümden sonra nasıl bir iş hayatının olacağını bilen bir insan olması gerekirken atandığı halde yaptığı paylaşımla insanı krize sokan bir insanın ekran görüntüsüdür 2. fotoğraf hocam. Kimseyi kutuplaştırma derdim de yok. Ülkenin gerçekleri bunlar.Ailesinin başı sağolsun. Kendi kanaatimce öğretmenlik ve mühendisliklerin çok arka sıralamalardan dahi öğrenci almasını yanlış buluyorum. 240.000'e kadar öğretmenlik okuyabiliyorsunuz ve eğitim camiasında açık yok... Akıl, mantık işi değil.
Arkadaşımız ikinci fotoğrafta neyi karşılaştırmaya çalışmış akıl erdiremedim. Ne yapsınlar yani, öyle yapıyor diye işten mi atsınlar? Yapıcı bir şeyler gerçekleşecekse bu şekilde kutuplaştırarak olmamalı.
Her toplumda olduğu gibi bizim toplumumuzda da uç liberali de uç radikali de vardır. Bu durum o kişi haricindeki diğer insanları neden etkiler?Okuduğu bölümden sonra nasıl bir iş hayatının olacağını bilen bir insan olması gerekirken atandığı halde yaptığı paylaşımla insanı krize sokan bir insanın ekran görüntüsüdür 2. fotoğraf hocam. Kimseyi kutuplaştırma derdim de yok. Ülkenin gerçekleri bunlar.
Beklediğim yorum. Doğru söze ne denir?Belliki sorun, başta atanmayan bir öğretmeni, atanamayan diye kafamıza yerleştirmeleri. Eğer ailesi eşi dostu da atanamadın diye baskı yaptıysa olacağı belli. Biz de özel sektörün sistemi, modern köle sistemine benzediği için insanlar devlete dayanmak zorunda kalıyor, dış ülkelerdeki gibi özel okullar adam gibi emeğini verse öğretmenlerin, hiç bu durumda olunmaz. Bu her sektör için geçerli. Bu ülkede Türk'ün Türk'e yaptığını kimse yapmamıştır bence, dış ülkeler dahil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.