Atari oyunları

Makaleler
1
Evet arkadaşlar şu RTX 3xxx serisinin çıkacağı dönemde biraz da nostalji yapalım. Daha önce oynadınız mı, sevdiğiniz oyunlar neler ve ondan aldığınız tat hala damağınızda mı?.. Oyun serisini ben contra ile başlatayım siz devam ettirin.

728(85).jpg

Dosya Ekleri

• 728(85).jpg
    728(85).jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 733
Babamla Tank90 oynardık, Duck Hunt'ta oynadık. Super Mario, Contra, Ninja Kaplumbağalar, Çakmaktaşlar. Üstten kuşbaşı görünen bir futbol oyunu vardı minik adamlar. 10 11 maç kazanınca kupayı alıyodun. Efsaneleşmiştim o oyunda, kuzeni ağlatıyodum gol atamıyodu bana. Şifreyi yazınca kaldığın yerden devam ederdin, alın final şifresi belki lazım olur: JJFGJIAHG

Babamla Tank90 oynardık, Duck Hunt'ta oynadık. Super Mario, Contra, Ninja Kaplumbağalar, Çakmaktaşlar. Üstten kuşbaşı görünen bir futbol oyunu vardı minik adamlar. 10 11 maç kazanınca kupayı alıyodun. Efsaneleşmiştim o oyunda, kuzeni ağlatıyodum gol atamıyodu bana. Şifreyi yazınca kaldığın yerden devam ederdin, alın final şifresi belki lazım olur: JJFGJIAHG
:D o ışınlı silah teknolojisi özlendi :D en iyi poligondan daha keyiflidir o Duck Hunt :D
Duck Hunt derim susarım. Bu arada Contra'yı oynamıştım 1-2 hafta önce.
Aynen pc uyarlamaları var, emülatörler var onlarla hala mümkün ve çok keyifli olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı