Atatürk 3 filmi olacak mı?

Aras Bulut İynemli olabilir demişti. Fakat bence çıkmayacak. Şöyle bir düşünelim gişe rekoru kırdırdık mı o filme. Görsel olarak CGI olarak fena değildi ama halk olarak yeteri kadar ilgiyi vermedik. Fakat bir Çakallarla Dans çıksa üzgünüm kü daha çok izlenecekti :(.

Aras bulut iynemli olabilir demişti. Fakat bence çıkmayacak. Şöyle bir düşünelim gişe rekoru kırdırdık mı o filme. Görsel olarak CGI olarak fena değildi ama halk olarak yeteri kadar ilgiyi vermedik. Fakat bir çakallarla dans çıksa üzgünüm kü daha çok izlenecekti :(.

Çok ilginç film bayağı güzeldi ama milletin ilgi göstermemesinin sebebi sinemaya gelmesi büyük ihtimalle madem Disney'de dizi halinde olacaksa başka platforma dizi olarak yayınlansaydı Netflix'de vesaire olsaydı büyük ilgi toplardı globalde de Türkiye'de de.

İlk iki filmi keyifle izledim ve çok beğendim. 2. filmin bugün cumhuriyet bayramında çıkması sebebi ile 3. filmi merakla bekliyorum. Bu filmin çekileceğine dair bilgisi olan var mı?
Hayır hocam yeni bir film çıkmayacak. Dizi Atatürk'ün 1. Dünya Savaşı sırasında savaştığı cepheler, gençlik yıllarında ve Osmanlı'nın çöküş dönemi üzerinde bir yapım ben kurtuluş savaşını ve o ortamı yansıtacak bir film ya da sezon isterdim ama maalesef böyle bir şey yapılmayacak.

Hayır hocam yeni bir film çıkmayacak. Dizi Atatürk'ün 1. Dünya Savaşı sırasında savaştığı cepheler, gençlik yıllarında ve Osmanlı'nın çöküş dönemi üzerinde bir yapım ben kurtuluş savaşını ve o ortamı yansıtacak bir film ya da sezon isterdim ama maalesef böyle bir şey yapılmayacak.
Belki iktidar değiştiğinde yapılır. Kim bilir...

Belki iktidar değiştiğinde yapılır. Kim bilir...
İktidarla yapımın alakası yok zaten yapımı yapan şirket Disney'di, bu kadar iyi bir kaliteyi devletin kurumu olan TRT bile çekemezdi sadece iktidardan yapımın ermeni lobisi yüzünden yayınlanmamasına büyük tepkiler verilebilirdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı